Stencil Slimline gras & wolken

Artikelnummer: CDSC-0011
Vorige Artikel 13 van 22 Volgende
€ 6,50 (inclusief btw)

Barcode
8720094691732

Formaat
Slimline / 10,5 x 21 cm

Releasedatum
19-02-2021

Beschrijving

11,5 x 22 cm plastic stencil "Slimline gras & wolken", waarvan het te stencilen oppervlak precies het formaat van een DL Slimline kaart is: 10,5 x 21 cm. Dit stencil heeft ook hetzelfde formaat als de bijpassende snijmallen Slimline randen 3 gras & wolken, leuk om te combineren!

Dit stencil kun je 'losknippen' om zo losse stencil randen te krijgen. Hiermee tover je jouw Slimline kaart om tot een prachtig landschap met wolken en gras. De mogelijkheden voor achtergronden zijn eindeloos!

De CarlijnDesign stencils zijn ideaal om met inkt mee te 'blenden'. Maar ook met andere producten of mixed media zijn deze stencils goed te gebruiken. Laat je fantasie de vrije loop en maak prachtige creaties!

Leuk te combineren met andere Slimline producten!

Instructies

Je kunt dit mooie stencil gebruiken met heel veel media: zoals blenden met distress (oxide) inks en gewone inkten, deppen met verf, besmeren met glitterpasta, overtekenen met potlood, embossingpoeder op VersaMark, met bonding powder en glitter, gebruiken als mask voor stempels... en nog veel meer!

Belangrijk om na gebruik je stencil gelijk schoon te maken, eventueel met water en zeep. Opbergen op een schone, droge, kreukelvrije plek.

Verzendkosten

Nederland: € 4,99
Pakketpost: € 7,99
gratis vanaf € 60,-

België: € 9,99
gratis vanaf € 120,-

Andere landen

Levertijd

Binnen 2-3 werkdagen 
verstuurd met PostNL.
Je krijgt een bevestiging
gestuurd per e-mail.

Inspiratie

Volg ons op Facebook,
Instagram en kom bij de Facebookgroep.
Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen met de Nieuwsbrief

© 2018 - 2022 CarlijnDesign | sitemap | rss