Stencil Christmas tree

SKU: CDSC-0006
Vorige Item 13 of 18 Volgende
€ 5,99 (including VAT)

Barcode
8720094691350

Release date
18-09-2020

Beschrijving

Met dit 16 x 16 cm plastic stencil "Kerstboom" maak je in een handomdraai de mooiste kerstkaarten met deze kerstboom en allerlei versieren om hem aan te kleden: leuke kerstversieringen of alleen met sneeuw. Verder nog wat leuke cadeautjes om onder de boom te leggen en 2 rijen met kleine kerstbomen. Perfect voor het maken van achtergronden, focal points of het geven van een extra accentje aan je creaties.

De stencils zijn ideaal om met inkt mee te 'blenden'. Maar ook met andere producten of mixed media zijn deze stencils goed te gebruiken. Laat je fantasie de vrije loop en maak prachtige creaties!

Alternatieven

Andere leuke producten:

Instructies

Je kunt dit mooie stencil gebruiken met heel veel media: zoals blenden met distress (oxide) inks en gewone inkten, deppen met verf, besmeren met glitterpasta, overtekenen met potlood, embossingpoeder op VersaMark, met bonding powder en glitter, gebruiken als mask voor stempels... en nog veel meer!

Belangrijk om na gebruik je stencil gelijk schoon te maken, eventueel met water en zeep. Opbergen op een schone, droge, kreukelvrije plek.

Shipping costs

Netherlands: € 4,50
(free over € 50)
Belgium: € 9,99 
(free over € 100)
Germany: € 10,99 
(free over € 110)

-> Other countries

Delivery

Shipped within 2 working days with PostNL, as an insured package with track & trace code.

Inspiration

Follow us on Facebook.
Join the Facebook group.
Subscribe to the Newsletter

© 2018 - 2022 carlijndesign | sitemap | rss