2020-09-30 WOW! - 2021 witte feestdagen gewenst

<< Terug naar overzicht

Datum: 30 september 2020

Het is vandaag woensdag 30 september, tijd voor de allerlaatste WOW! winactie en meteen ook de laatste dag van deze WOW! maand. Laat je reactie achter onder de berichten op Facebook en/of Instagram en maak kans op het zachte,  frisse pastelkleurige embossingpoeder "Glacier Mint".

Gebruikte producten staan onderaan dit bericht.

Over de winactie

Je vindt de voorwaarden en alle informatie over hoe deze actie werkt in het eerste blogbericht. Het gewonnen potje embossingpoeder wordt meegestuurd met je eerstvolgende bestelling. Hieronder het bericht en de gebruikte kleur van vandaag:

Kaart van vandaag

Vergeet ook niet je GLITTER project in het Challenge album van de Facebook groep te delen, om 20 euro shoptegoed te winnen. Vandaag is de laatste dag om aan deze challenge mee te doen!

Om deze maand af te sluiten, een kaartje om uit te kijken naar het nieuwe jaar. De tijd voor de kerstkaarten begint er aan te komen, dus wat inspiratie is nooit weg.

Met de 'Outline Cijfers' zijn de cijfers 2021 met allebei de cijfer stansmallen uit de achtergrond gestanst. Vervolgens is het dichte cijfer en de binnenste stitchrand met de WOW! Mixed Media Embossing Brush ingesmeerd en met het prachtige Glacier Mint embossingpoeder embossed. Vervolgens zijn de cijfers weer terug geplakt op de basiskaart in de achtergrond waar ze uitgestanst waren.

Ook het meertje waar de sneeuwpop opstaat is met het 'Glacier Mint' embossingpoeder bewerkt en krijgt daardoor echt de uitstraling van een bevroren meer. De sneeuwpop zelf is gestempeld en uitgesneden met de 'Sneeuwpop' stempelset en bijbehorende snijmallen. In de set zitten verschillende oogjes zodat je de sneeuwpop de uitstraling naar keuze kunt geven.

De tekst is afkomstig uit de stempels 'Moderne Kerst', een set met een combinatie van de stoere hoofdletters en de leuke en stijlvolle schrijfletters. 

Gebruikte producten

Sorteer op
Sorteer op

Verzendkosten

Nederland: € 4,50
Pakketpost: € 6,99
gratis vanaf € 50,-

België: € 9,99
gratis vanaf € 100,-

Andere landen

Levertijd

Binnen 2-3 werkdagen 
verstuurd met PostNL.
Je krijgt een bevestiging
gestuurd per e-mail.

Inspiratie

Volg ons op Facebook,
Instagram en kom bij de Facebookgroep.
Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen met de Nieuwsbrief

© 2018 - 2022 CarlijnDesign | sitemap | rss