2020-09-29 WOW! - FEEST Laten we ons bezatten

<< Terug naar overzicht

Datum: 29 september 2020

Het is vandaag dinsdag 29 september, tijd voor weer een nieuwe winactie! Laat je reactie achter onder de berichten op Facebook en/of Instagram en maak kans op het sprankelende, zilver glitterende embossingpoeder "High Heels".

Gebruikte producten staan onderaan dit bericht.

Over de winactie

Je vindt de voorwaarden en alle informatie over hoe deze actie werkt in het eerste blogbericht. Het gewonnen potje embossingpoeder wordt meegestuurd met je eerstvolgende bestelling. Hieronder het bericht en de gebruikte kleur van vandaag:

Kaart van vandaag

Vandaag een niet-corona-proof kaartje. Hopelijk kunnen we daar snel weer in het echt van genieten! Als basis is de eindeloze snijmal DL 'Slimline kaart' gebruikt, waarvan de geschulpte laag rondom is verhit met het 'High Heels' embossingpoeder, zodat hij perfect matcht bij het geheel.

Het WOW! embossingpoeder High Heels is heel gaaf op lichte kleuren, lekker sparkly, maar ook op donkere kleuren is hij supertof, dan geeft hij juist een hele sjieke sparkle.

De achtergrond is bestempeld met diverse feestvierende en rode wijn drinkende dames, met daarvoor het woord FEEST. Deze letters zijn uitgesneden met het 'Outline alfabet'. Door de binnenste letter te embossen met 'High Heels' en vervolgens terug te leggen in de mat spatten de letters van de kaart. 

De tekst uit de veel te leuke en zo veelzijdige stempelset 'Foute Kerst' maakt dit slimline feestje helemaal af! :-)

Gebruikte producten

Sorteer op
Sorteer op

Verzendkosten

Nederland: € 4,50
Pakketpost: € 6,99
gratis vanaf € 50,-

België: € 9,99
gratis vanaf € 100,-

Andere landen

Levertijd

Binnen 2-3 werkdagen 
verstuurd met PostNL.
Je krijgt een bevestiging
gestuurd per e-mail.

Inspiratie

Volg ons op Facebook,
Instagram en kom bij de Facebookgroep.
Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen met de Nieuwsbrief

© 2018 - 2022 CarlijnDesign | sitemap | rss