2020-09-28 WOW! - Kerstgroetjes KERST

<< Terug naar overzicht

Datum: 28 september 2020

Het is vandaag maandag 28 september, tijd voor weer een nieuwe winactie! Laat je reactie achter onder de berichten op Facebook en/of Instagram en maak kans op het heldere Sea Mist embossingpoeder, uit het trio "Sea You At The Beach".

Gebruikte producten staan onderaan dit bericht.

Over de winactie

Je vindt de voorwaarden en alle informatie over hoe deze actie werkt in het eerste blogbericht. Het gewonnen potje embossingpoeder wordt meegestuurd met je eerstvolgende bestelling. Hieronder het bericht en de gebruikte kleur van vandaag:

Kaart van vandaag

Vandaag een kijkje in de keuken van de hulpjes van de kerstman. De beren zijn alvast wat pakjes aan het uitdelen gegaan. Met de geweldige 'Sea You At The Beach' embossingpoeder trio is dit vrolijke kerstkaartje gemaakt. Zo zie je maar dat je met zomerse kleurtjes ook een prachtig wintertafereel kunt maken.

De pakjes komen uit de 'Elegante kerst' stempelset, net als de tekst "Kerstgroetjes". De pakjes zijn gestempeld met StazOn op goud foil mirror cardstock en uitgesneden met de bijbehorende snijmallen. Wel zo handig. Op dit kaartje wordt ook meteen getoond dat een heuse kerstset ook juist voor niet kerst-doeleinden gebruikt kan worden. De 'Kerstballen' snijmallen zijn namelijk gebruikt om de leuke boompjes te maken, die met de Sea Turtle kleur uit de trio zijn verhit.

Het meertje op de voorgrond is geëmbost met de kleur Sea Mist uit de embossingtrio. Daarna zijn de letters KERST uit het meer gestanst met de Outline Alfabet snijmallen, waarna alles is teruggeplakt, behalve de outline letters. Ideaal als je op de achterkant van het meer lijmvellen plakt VOOR je gaat stansen, want dan plak je zo alles terug :-)

Op de achtergrond vind je een heus berglandschap, dat is embossed met het Sea Salt embossingpoeder uit de trio. Wat staat er op jouw verlanglijstje voor kerst dit jaar?

 

Gebruikte producten

Sorteer op
Sorteer op

Verzendkosten

Nederland: € 4,50
Pakketpost: € 6,99
gratis vanaf € 50,-

België: € 9,99
gratis vanaf € 100,-

Andere landen

Levertijd

Binnen 2-3 werkdagen 
verstuurd met PostNL.
Je krijgt een bevestiging
gestuurd per e-mail.

Inspiratie

Volg ons op Facebook,
Instagram en kom bij de Facebookgroep.
Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen met de Nieuwsbrief

© 2018 - 2022 CarlijnDesign | sitemap | rss