2020-09-27 WOW! - Het regent LIEFDE

<< Terug naar overzicht

Datum: 27 september 2020

Het is vandaag zondag 27 september, tijd voor weer een nieuwe winactie! Laat je reactie achter onder de berichten op Facebook en/of Instagram en maak kans op het sjieke glimmende embossingpoeder "Black Twinkle".

Gebruikte producten staan onderaan dit bericht.

Over de winactie

Je vindt de voorwaarden en alle informatie over hoe deze actie werkt in het eerste blogbericht. Het gewonnen potje embossingpoeder wordt meegestuurd met je eerstvolgende bestelling. Hieronder het bericht en de gebruikte kleur van vandaag:

Kaart van vandaag

Vandaag een heerlijk na-zomers kaartje in de mooie kleur van de liefde. Dit keer is gebruik gemaakt van zelfklevend glitterpapier en de 'Outline Alfabet' snijmallen, om de outline letters van LIEFDE op de kaart te kunnen plakken. 

De tekst "het regent" is gestempeld met het 'Moderne alfabet' stempelsetje. Ideaal om je eigen tekst combinatie mee te maken, en past superleuk bij de Outline Alfabet en Outline Cijfers snijmallen.

Met het 'Hartjes' stencil is de hartjeswolk onder de paraplu met inkt aangebracht. De paraplu is met de WOW! Mixed Media Embossing Brush en het Black Twinkle embossingpoeder geëmbost en heeft daardoor een bolle glimmende, natte paraplu uitstraling gekregen. Door de mixed media brush krijgt je project net wat meer volume. De rode laarsjes zijn met het Hot Gossip embossingpoeder en de media brush gemaakt, zodat ook zij een natte bolle uitstraling hebben. 

Na liefdesregen komt vast ook zonneschijn! :-)

Gebruikte producten

Sorteer op
Sorteer op

Verzendkosten

Nederland: € 4,50
Pakketpost: € 6,99
gratis vanaf € 50,-

België: € 9,99
gratis vanaf € 100,-

Andere landen

Levertijd

Binnen 2-3 werkdagen 
verstuurd met PostNL.
Je krijgt een bevestiging
gestuurd per e-mail.

Inspiratie

Volg ons op Facebook,
Instagram en kom bij de Facebookgroep.
Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen met de Nieuwsbrief

© 2018 - 2022 CarlijnDesign | sitemap | rss