2020-09-26 WOW! - Zon, zand, ZEE

<< Terug naar overzicht

Datum: 26 september 2020

Het is vandaag zaterdag 26 september, tijd voor weer een nieuwe winactie! Laat je reactie achter onder de berichten op Facebook en/of Instagram en maak kans op het gemeleerde glinsterende zandachtige embossingpoeder "Sandcastle".

Gebruikte producten staan onderaan dit bericht.

Over de winactie

Je vindt de voorwaarden en alle informatie over hoe deze actie werkt in het eerste blogbericht. Het gewonnen potje embossingpoeder wordt meegestuurd met je eerstvolgende bestelling. Hieronder het bericht en de gebruikte kleur van vandaag:

Kaart van vandaag

Vandaag een zomers kaartje om nog even na te genieten van die (te) hete zomer weken. De wakeboardende poppetjes vliegen achter de letters ZEE aan die in de golven zijn blijven hangen. De letters zijn uitgestanst met het 'Outline Alfabet', een keer in het satin mirror cardstock van de Unicorn & Mermaid set en een keer uit gekleurd vellum.

De 'Slimline kaart' snijmallen zijn dit keer subtiel gebruikt door de golven met de grootste mat uit te snijden, zodat de buitenrand de stitch heeft bij het opplakken op de kaart. 

Het eiland is gaan zonnebaden in een badje van het WOW! glitter embossingpoeder Sandcastle. Dit is zon cool poeder om een echte strand-uitstraling te geven! Maar hij is ook erg leuk voor bijvoorbeeld champagne, of andere goud-wit-bruine substanties.

Het sentiment ZON, ZAND, is met de Zonnige teksten stempels gestempeld, waarbij de komma uit de Alfabet modern stempelset is gebruikt.

Gebruikte producten

Sorteer op
Sorteer op

Verzendkosten

Nederland: € 4,50
Pakketpost: € 6,99
gratis vanaf € 50,-

België: € 9,99
gratis vanaf € 100,-

Andere landen

Levertijd

Binnen 2-3 werkdagen 
verstuurd met PostNL.
Je krijgt een bevestiging
gestuurd per e-mail.

Inspiratie

Volg ons op Facebook,
Instagram en kom bij de Facebookgroep.
Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen met de Nieuwsbrief

© 2018 - 2022 CarlijnDesign | sitemap | rss