2020-09-25 WOW! - #59 gefeliciteerd

<< Terug naar overzicht

Datum: 25 september 2020

Het is vandaag vrijdag 25 september, tijd voor weer een nieuwe winactie! Laat je reactie achter onder de berichten op Facebook en/of Instagram en maak kans op het intens glanzende glimmende lakachtige embossingpoeder "Metalline Red".

Gebruikte producten staan onderaan dit bericht.

Over de winactie

Je vindt de voorwaarden en alle informatie over hoe deze actie werkt in het eerste blogbericht. Het gewonnen potje embossingpoeder wordt meegestuurd met je eerstvolgende bestelling. Hieronder het bericht en de gebruikte kleur van vandaag:

Kaart van vandaag

Een kaarsje uitblazen, dat doen we met deze kaart zelfs interactief! Op het witte cardstock zijn willekeurig diverse kaarsjes uit de stempelset 'Kaarsjes uitblazen' gestempeld met Versamark en vervolgens met WOW! Metalline Red embossingpoeder verhit. De vlammetjes zijn daarna met markers ingekleurd. 

De tekst #59 is met de Outline Cijfers uitgestanst en net als de GEFELICITEERD uit de Gefeliciteerd blokletters snijmallenset ook embossed met het Metalline Red embossingpoeder. 

De lange strook uit de snijmallenset 'Oudejaarsavond' is gebruikt om een gleuf uit te stansen en zo een interactieve kaart te creëren. Deze gleuf is de geleider geworden van het recht opstaande kaarsje wat nu door middel van een treksysteem van links naar rechts kan bewegen. Leuk he?

Door de uitgesneden GEFELICITEERD hier verhoogd overheen te plakken, wordt de gleuf netjes weggewerkt en is meteen de vrolijke verjaardagsboodschap duidelijk aanwezig. De #59 geeft mooi de leeftijd van de jarige job weer, want voor zoveel kaarsjes is er op de kaart geen plek.

Gebruikte producten

Sorteer op
Sorteer op

Verzendkosten

Nederland: € 4,50
Pakketpost: € 6,99
gratis vanaf € 50,-

België: € 9,99
gratis vanaf € 100,-

Andere landen

Levertijd

Binnen 2-3 werkdagen 
verstuurd met PostNL.
Je krijgt een bevestiging
gestuurd per e-mail.

Inspiratie

Volg ons op Facebook,
Instagram en kom bij de Facebookgroep.
Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen met de Nieuwsbrief

© 2018 - 2022 CarlijnDesign | sitemap | rss