2020-09-24 WOW! - Als een VIS in het water

<< Terug naar overzicht

Datum: 24 september 2020

Het is vandaag donderdag 24 september, tijd voor weer een nieuwe winactie! Laat je reactie achter onder de berichten op Facebook en/of Instagram en maak kans op het vrolijke sprankelende onderwater effect embossingpoeder "Under The Sea".

Gebruikte producten staan onderaan dit bericht.

Over de winactie

Je vindt de voorwaarden en alle informatie over hoe deze actie werkt in het eerste blogbericht. Het gewonnen potje embossingpoeder wordt meegestuurd met je eerstvolgende bestelling. Hieronder het bericht en de gebruikte kleur van vandaag:

Kaart van vandaag

Dit keer weer eens wat anders: een echte onder-zee kaart. Met mica is een soort kijkraam gemaakt waarachter de onderwater duiker te zien is. De achtergrond van het diep-zee tafereel is embossed met het super glitterende Under The Sea embossingpoeder. 

De tekst VIS is uitgestanst door de 'Outline Alfabet' snijmallen van de letters los te halen en de buitenste snijmal uit te snijden uit aqua groen cardstock, en de andere snijmal uit zilver cardstock waarachter eerst een lijmvel is geplakt (dat maakt het makkelijker om naderhand de onderdelen weer makkelijk op te plakken). De dichte letters zijn embossed met het Under The Sea embossingpoeder en daarna op de aqua groene mat teruggeplakt, samen met de zilveren outline. De letters zijn vervolgens verhoogd op de kaart geplakt, waarop met zelfklevend vellum nog een golvende achtergrond was gemaakt.

De sentimenten ‘als een’ en ‘in het water’ zijn afkomstig uit de Water praatjes stempelset en zijn uitgesneden met de handige Smalle tekststripts snijmallen. Een echt pareltje zo ;-)

Gebruikte producten

Sorteer op
Sorteer op

Verzendkosten

Nederland: € 4,50
Pakketpost: € 6,99
gratis vanaf € 50,-

België: € 9,99
gratis vanaf € 100,-

Andere landen

Levertijd

Binnen 2-3 werkdagen 
verstuurd met PostNL.
Je krijgt een bevestiging
gestuurd per e-mail.

Inspiratie

Volg ons op Facebook,
Instagram en kom bij de Facebookgroep.
Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen met de Nieuwsbrief

© 2018 - 2022 CarlijnDesign | sitemap | rss