2020-09-23 WOW! - 1000x bedankt

<< Terug naar overzicht

Datum: 23 september 2020

Het is vandaag woensdag 23 september, tijd voor weer een nieuwe winactie! Laat je reactie achter onder de berichten op Facebook en/of Instagram en maak kans op het super felle, frisse glitter embossingpoeder "Lime Ricky".

Gebruikte producten staan onderaan dit bericht.

Over de winactie

Je vindt de voorwaarden en alle informatie over hoe deze actie werkt in het eerste blogbericht. Het gewonnen potje embossingpoeder wordt meegestuurd met je eerstvolgende bestelling. Hieronder het bericht en de gebruikte kleur van vandaag:

Kaart van vandaag

Vergeet ook niet je GLITTER project in het Challenge album van de Facebook groep te delen, om 20 euro shoptegoed te winnen. Je hebt nog een week om aan deze challenge mee te doen!

Met het O'utline Alfabet' en de 'Outline Cijfers' zijn ook snelle kaartjes te maken. Deze keer een snel bedankkaartje met een luxe uitstraling. 

Door het woord “Bedankt” uit 'Grote teksten 1' stempelset met VersaMark inkt diagonaal en herhaaldelijk over de kaart te stempelen en vervolgens te embossen met het WOW! embossingpoeder Lime Ricky is de achtergrond in een handomdraai klaar. 

De 1000X is met het 'Outline Alfabet' en met de 'Outline cijfers' uitgestanst. Achter het cardstock zijn weer lijmvellen geplakt, zodat de onderdelen makkelijk en snel op de kaart te plakken zijn na het uitsnijden. De dichte letters zijn bewerkt met het Lime Ricky embossingpoeder. De zwarte outline eromheen laat de 1000X lekker van de kaart springen.

Gebruikte producten

Sorteer op
Sorteer op

Verzendkosten

Nederland: € 4,50
Pakketpost: € 6,99
gratis vanaf € 50,-

België: € 9,99
gratis vanaf € 100,-

Andere landen

Levertijd

Binnen 2-3 werkdagen 
verstuurd met PostNL.
Je krijgt een bevestiging
gestuurd per e-mail.

Inspiratie

Volg ons op Facebook,
Instagram en kom bij de Facebookgroep.
Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen met de Nieuwsbrief

© 2018 - 2022 CarlijnDesign | sitemap | rss