2020-09-22 WOW! - HI HA HI daar moet op gedronken worden

<< Terug naar overzicht

Datum: 22 september 2020

Het is vandaag dinsdag 22 september, tijd voor weer een nieuwe winactie! Laat je reactie achter onder de berichten op Facebook en/of Instagram en maak kans op het lekker fluffy en wolkachtige embossingpoeder "White Puff".

Gebruikte producten staan onderaan dit bericht.

Over de winactie

Je vindt de voorwaarden en alle informatie over hoe deze actie werkt in het eerste blogbericht. Het gewonnen potje embossingpoeder wordt meegestuurd met je eerstvolgende bestelling. Hieronder het bericht en de gebruikte kleur van vandaag:

Kaart van vandaag

Vandaag een echte mannen verjaardagskaart met een beetje glitter. Daar moet op gedronken worden HIHAHO!. Met het 'Outline Alfabet' zijn de letters HIHAHO uit zelfklevend glitterpapier uitgesneden. Dat plakt zo lekker makkelijk op de kaart! De achtergrond is bestempeld met VersaMark inkt. Deze inkt is niet alleen te gebruiken met embossingpoeder, maar je kunt er ook een iets donkerder watermerk mee achter te laten op je papier. Dat is hieronder gedaan met de bierpullen stempels, die een iets donkerdere afdruk geven. Leuk als zelfgemaakte achtergrond! 

Met de WOW! 'Mixed Media Embossing Brush' zijn er dotjes aangebracht bovenop de letters en embossed met het 'Puff White' embossingpoeder. Dit is weer een 3D-poeder dat lekker fluffy wordt bij het verhitten. In combinatie met de mixed media brush wordt het nog eens extra fluffy en schuimig, zoals het bij een goed getapt biertje hoort.

De ondertitel is afkomstig uit de stempelset 'Proost' en is uitgesneden met de 'Verticale banners' snijmallen. Proost!

Gebruikte producten

Sorteer op
Sorteer op

Verzendkosten

Nederland: € 4,50
Pakketpost: € 6,99
gratis vanaf € 50,-

België: € 9,99
gratis vanaf € 100,-

Andere landen

Levertijd

Binnen 2-3 werkdagen 
verstuurd met PostNL.
Je krijgt een bevestiging
gestuurd per e-mail.

Inspiratie

Volg ons op Facebook,
Instagram en kom bij de Facebookgroep.
Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen met de Nieuwsbrief

© 2018 - 2022 CarlijnDesign | sitemap | rss