2020-09-21 WOW! - GAUW gezellig samen knutselen

<< Terug naar overzicht

Datum: 21 september 2020

Het is vandaag maandag 21 september, tijd voor weer een nieuwe winactie! Laat je reactie achter onder de berichten op Facebook en/of Instagram en maak kans op het glimmend intens embossingpoeder blauwe "Metalline Dark Blue".

Gebruikte producten staan onderaan dit bericht.

Over de winactie

Je vindt de voorwaarden en alle informatie over hoe deze actie werkt in het eerste blogbericht. Het gewonnen potje embossingpoeder wordt meegestuurd met je eerstvolgende bestelling. Hieronder het bericht en de gebruikte kleur van vandaag:

Kaart van vandaag

Na een heleboel horizontale woorden, is het CarlijnDesign Outline Alfabet vandaag verticaal geplaatst. Het woordje GAUW is in twee kleuren uitgesneden uit cardstock met daarachter de handige lijmvellen, waardoor het bevestigen van de letter op de juiste plek super makkelijk is.

De inktspatten, schaar en pot kwasten zijn embossed met WOW! embossingpoeder Metalline Blue. Dit embossingpoeder heeft na verhitting een mooie metallic look. Met een waterpenseel en wat inkt is het geemboste gedeelte ingekleurd. 

De tekst komt uit de stempelset 'Oudejaarsavond'. Daar zitten zoveel bruikbare teksten in dat hij het hele jaar door te gebruiken is en niet enkel in de maand december :-D

Gebruikte producten

Sorteer op

Aanbieding

Verzendkosten

Nederland: € 3,99
Pakketpost: € 5,99
gratis vanaf € 50,-

België: € 9,99
gratis vanaf € 100,-

Andere landen

Levertijd

Verzending met PostNL, alleen op ma/wo/vr 
(wegens zwangerschap)

Inspiratie

Volg ons op Facebook.
Word lid van de Groep.
Blijf op de hoogte met de nieuwsbrief

© 2018 - 2020 CarlijnDesign | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel