2020-09-20 WOW! - Hiep hiep HOERA

<< Terug naar overzicht

Datum: 20 september 2020

Het is vandaag zondag 20 september, tijd voor weer een nieuwe winactie! Laat je reactie achter onder de berichten op Facebook en/of Instagram en maak kans op het vrolijke maar ook sjieke embossingpoeder "Cloud 9".

Gebruikte producten staan onderaan dit bericht.

Over de winactie

Je vindt de voorwaarden en alle informatie over hoe deze actie werkt in het eerste blogbericht. Het gewonnen potje embossingpoeder wordt meegestuurd met je eerstvolgende bestelling. Hieronder het bericht en de gebruikte kleur van vandaag:

Kaart van vandaag

In deze nazomer maand nog een vrolijk kaartje voor een verjaardag. Want wat wordt er altijd gezongen voordat de kaarsjes uitgeblazen worden? Inderdaad! Hieperdepiep… HOERA! Hieperdepiep… HOERA!

Met de 'Outline Alfabet' snijmallen zijn de letters HOERA uitgestanst. Deze zijn daarna met de WOW! 'Mixed Media Embossing Brush' ingesmeerd en embossed met het mooie Cloud 9 embossingpoeder. Door de letters met kleine stukjes foamtape op de kaart te plakken krijg je een extra levendig effect.

De beer kan door middel van de pull-tab bovenaan zijn armpjes op en neer bewegen, waardoor een feestelijke verjaardagsgroet wel toepasselijk is. Daarvoor zijn de tekstwolkjes uit de 'Water praatjes' snijmallen ideaal. Op elk tekstwolkje zit een stitch lijntje en er is een iets groter formaat tekstwolkje zonder stitch. Zo kun je zelf kiezen welk wolkje je gebruikt, maar je kunt ze ook combineren en de grotere versie als mat onder de stitched gebruiken, zoals hier is gedaan. 

De tekst HIEP HIEP is gemaakt door maar deels inkt aan te brengen op de “hiep hiep hoera” stempel uit de 'Elegante verjaardag' stempelset. 

Gebruikte producten

Sorteer op
Sorteer op

Verzendkosten

Nederland: € 4,50
Pakketpost: € 6,99
gratis vanaf € 50,-

België: € 9,99
gratis vanaf € 100,-

Andere landen

Levertijd

Binnen 2-3 werkdagen 
verstuurd met PostNL.
Je krijgt een bevestiging
gestuurd per e-mail.

Inspiratie

Volg ons op Facebook,
Instagram en kom bij de Facebookgroep.
Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen met de Nieuwsbrief

© 2018 - 2022 CarlijnDesign | sitemap | rss