2020-09-19 WOW! - Heel veel STERKTE

<< Terug naar overzicht

Datum: 19 september 2020

Het is vandaag zaterdag 19 september, tijd voor weer een nieuwe winactie! Laat je reactie achter onder de berichten op Facebook en/of Instagram en maak kans op het sjieke en warme embossingpoeder "Rose Gold".

Gebruikte producten staan onderaan dit bericht.

Over de winactie

Je vindt de voorwaarden en alle informatie over hoe deze actie werkt in het eerste blogbericht. Het gewonnen potje embossingpoeder wordt meegestuurd met je eerstvolgende bestelling. Hieronder het bericht en de gebruikte kleur van vandaag:

Kaart van vandaag

Een kaart die we helaas allemaal weleens nodig hebbenL: sterkte en gecondoleerd. En wat past er nu beter op zo’n kaart dan een mooie bloem. Deze stijlvolle orchidee is met het WOW! embossingpoeder Rose Gold geëmbost. Dit embossingpoeder geeft een subtiele glans aan het geheel. Het slimline kaartmodel biedt extra ruimte, zodat de orchidee volledig naast het woord sterkte past.

Met het Outline Alfabet is het woord STERKTE uitgestanst uit koper mirror cardstock. Door dit cardstock eerst op de handige lijmvellen te plakken is het opplakken van de letters daarna een fluitje van een cent.

De tekst "heel veel" is afkomstig uit de prachtige 'Gecondoleerd' stempelset. Deze kaart hopen we voorlopig nog niet te hoeven versturen.

Gebruikte producten

Sorteer op
Sorteer op

Verzendkosten

Nederland: € 4,50
Pakketpost: € 6,99
gratis vanaf € 50,-

België: € 9,99
gratis vanaf € 100,-

Andere landen

Levertijd

Binnen 2-3 werkdagen 
verstuurd met PostNL.
Je krijgt een bevestiging
gestuurd per e-mail.

Inspiratie

Volg ons op Facebook,
Instagram en kom bij de Facebookgroep.
Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen met de Nieuwsbrief

© 2018 - 2022 CarlijnDesign | sitemap | rss