2020-09-18 WOW! - MR & MRS

<< Terug naar overzicht

Datum: 18 september 2020

Het is vandaag vrijdag 18 september, tijd voor weer een nieuwe winactie! Laat je reactie achter onder de berichten op Facebook en/of Instagram en maak kans op het sprankelende witte maatje van het embossingpoeder van gisteren: "White Puff Twinkle".

Gebruikte producten staan onderaan dit bericht.

Over de winactie

Je vindt de voorwaarden en alle informatie over hoe deze actie werkt in het eerste blogbericht. Het gewonnen potje embossingpoeder wordt meegestuurd met je eerstvolgende bestelling. Hieronder het bericht en de gebruikte kleur van vandaag:

Kaart van vandaag

Om in de zomerse sferen te blijven, vandaag een vrolijke trouwkaart, voor een stel dat zich in deze Coronatijd man en vrouw mocht gaan noemen. Met het 'Outline Alfabet' zijn de letters MR en MRS uitgesneden uit zwart basiskarton en rood zelfklevend glitterpapier. Dat zelfklevende glitterpapier of plakfolie is ideaal voor het gebruik bij de outline letters van het alfabet. Scheelt een heleboel plakwerk naderhand!

Het & teken is van de 'DL Slimline kaart' snijmallenset. Daar zitten dus niet alleen de slimline stansen in die gebruikt zijn om de basis van de kaart op te bouwen, maar ook nog extra figuren, zoals een postzegel, ovaaltjes en hartjes, en ook dit &-teken. 

De wolkjes op de achtergrond zijn embossed met het WOW! Puff White Twinkle embossingpoeder. Dat komt net als de Black Puff van gisteren lekker omhoog en bij deze variant zit er ook nog een leuk glittertje in, wat de kaart net wat feestelijker maakt. Voor gewone fluffy wolkjes kun je de WOW! Puff White variant (dus zonder Twinkle) gebruiken. 
De tekst van deze kaart komt uit de 'Huwelijk' stempelset en is uitgesneden met de bijbehorende snijmallen 'Huwelijk'. Helaas is deze verstopt aan de binnenkant van de kaart en is de kaart reeds verstuurd ;-)

Gebruikte producten

Sorteer op
© 2018 - 2020 CarlijnDesign | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.