2020-09-18 WOW! - MR & MRS

<< Terug naar overzicht

Datum: 18 september 2020

Het is vandaag vrijdag 18 september, tijd voor weer een nieuwe winactie! Laat je reactie achter onder de berichten op Facebook en/of Instagram en maak kans op het sprankelende witte maatje van het embossingpoeder van gisteren: "White Puff Twinkle".

Gebruikte producten staan onderaan dit bericht.

Over de winactie

Je vindt de voorwaarden en alle informatie over hoe deze actie werkt in het eerste blogbericht. Het gewonnen potje embossingpoeder wordt meegestuurd met je eerstvolgende bestelling. Hieronder het bericht en de gebruikte kleur van vandaag:

Kaart van vandaag

Om in de zomerse sferen te blijven, vandaag een vrolijke trouwkaart, voor een stel dat zich in deze Coronatijd man en vrouw mocht gaan noemen. Met het 'Outline Alfabet' zijn de letters MR en MRS uitgesneden uit zwart basiskarton en rood zelfklevend glitterpapier. Dat zelfklevende glitterpapier of plakfolie is ideaal voor het gebruik bij de outline letters van het alfabet. Scheelt een heleboel plakwerk naderhand!

Het & teken is van de 'DL Slimline kaart' snijmallenset. Daar zitten dus niet alleen de slimline stansen in die gebruikt zijn om de basis van de kaart op te bouwen, maar ook nog extra figuren, zoals een postzegel, ovaaltjes en hartjes, en ook dit &-teken. 

De wolkjes op de achtergrond zijn embossed met het WOW! Puff White Twinkle embossingpoeder. Dat komt net als de Black Puff van gisteren lekker omhoog en bij deze variant zit er ook nog een leuk glittertje in, wat de kaart net wat feestelijker maakt. Voor gewone fluffy wolkjes kun je de WOW! Puff White variant (dus zonder Twinkle) gebruiken. 
De tekst van deze kaart komt uit de 'Huwelijk' stempelset en is uitgesneden met de bijbehorende snijmallen 'Huwelijk'. Helaas is deze verstopt aan de binnenkant van de kaart en is de kaart reeds verstuurd ;-)

Gebruikte producten

Sorteer op
Sorteer op

Verzendkosten

Nederland: € 4,50
Pakketpost: € 6,99
gratis vanaf € 50,-

België: € 9,99
gratis vanaf € 100,-

Andere landen

Levertijd

Binnen 2-3 werkdagen 
verstuurd met PostNL.
Je krijgt een bevestiging
gestuurd per e-mail.

Inspiratie

Volg ons op Facebook,
Instagram en kom bij de Facebookgroep.
Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen met de Nieuwsbrief

© 2018 - 2022 CarlijnDesign | sitemap | rss