2020-09-17 WOW! - Nieuwe WONING

<< Terug naar overzicht

Datum: 17 september 2020

Het is vandaag donderdag 17 september, tijd voor weer een nieuwe winactie! Laat je reactie achter onder de berichten op Facebook en/of Instagram en maak kans op het schitterende schuimachtige textured embossingpoeder "Black Puff".

Gebruikte producten staan onderaan dit bericht.

Over de winactie

Je vindt de voorwaarden en alle informatie over hoe deze actie werkt in het eerste blogbericht. Het gewonnen potje embossingpoeder wordt meegestuurd met je eerstvolgende bestelling. Hieronder het bericht en de gebruikte kleur van vandaag:

Kaart van vandaag

Goedemorgen, deze morgen een mooie DL Slimline kaart voor nieuwe huiseigenaren. Zwart, wit blijft tijdloos! De achtergrond van de kaart is bestempeld met vlekken en de vandaag te winnen WOW! embossingpoeder Black Puff. Een 3D embossingpoeder die echt “omhoog rijst” als je hem verhit, geeft een heel gaaf effect.

Door vervolgens het woord “WONING” uit te snijden met het CarlijnDesign Outline Alfabet en daarvan enkel de binnenste, dichte letters te gebruiken, blijft er genoeg ruimte over om achter het woord woning een gaaf huisje te plakken. Omdat de kaart toch nog iets van kleur kon gebruiken, hebben een rood glitter hartje uitgesneden en in het huisje geplakt. Het woordje “nieuwe” komt uit de veelzijdige stempelset 'Gefeliciteerd', deze set is beslist onmisbaar voor de echte stempelaar!

Gebruikte producten

Sorteer op
Sorteer op

Verzendkosten

Nederland: € 4,50
Pakketpost: € 6,99
gratis vanaf € 50,-

België: € 9,99
gratis vanaf € 100,-

Andere landen

Levertijd

Binnen 2-3 werkdagen 
verstuurd met PostNL.
Je krijgt een bevestiging
gestuurd per e-mail.

Inspiratie

Volg ons op Facebook,
Instagram en kom bij de Facebookgroep.
Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen met de Nieuwsbrief

© 2018 - 2022 CarlijnDesign | sitemap | rss