2020-09-16 WOW! - FOTO lachen naar het vogeltje

<< Terug naar overzicht

Datum: 16 september 2020

Het is vandaag woensdag 16 september, tijd voor weer een nieuwe winactie! Laat je reactie achter onder de berichten op Facebook en/of Instagram en maak kans op het prachtige gemeleerde embossingpoeder "Berryburst".

Gebruikte producten staan onderaan dit bericht.

Over de winactie

Je vindt de voorwaarden en alle informatie over hoe deze actie werkt in het eerste blogbericht. Het gewonnen potje embossingpoeder wordt meegestuurd met je eerstvolgende bestelling. Hieronder het bericht en de gebruikte kleur van vandaag:

Kaart van vandaag

De letters van FOTO! zijn met het Outline alfabet uitgesneden uit roze en zilver kaartkarton. Op het roze kaartkarton is met een sponsje wat VersaMark Dazzle 'Frost' aangebracht, om het een extra glimmend en glinsterend effect te geven. De letters zijn verhoogd opgeplakt, waardoor het net een ruimtelijker effect geeft. Door de letters achterstevoren op je werkblad te leggen en de outline om de vaste letter te lekker en de foam tape op de overgang van deze twee onderdelen te plakken, zorg je dat het opplakken een stuk minder lastig wordt.

De gemeleerde paarse balk op de fotocamera is gemaakt door een stuk kaartkarton in de VersaMark te deppen en daarna het Berryburst embossingpoeder er overheen te strooien en te verhitten. De kleurwisseling in dit poeder is zo mooi op grotere oppervlakken!

De tekst op deze kaart is afkomstig uit de toepasselijke stsempelset 'Vakantie & foto' en is uitgesneden met behulp van een van de 'Verticale banners' snijmallen.

Gebruikte producten

Sorteer op
Sorteer op

Verzendkosten

Nederland: € 4,50
Pakketpost: € 6,99
gratis vanaf € 50,-

België: € 9,99
gratis vanaf € 100,-

Andere landen

Levertijd

Binnen 2-3 werkdagen 
verstuurd met PostNL.
Je krijgt een bevestiging
gestuurd per e-mail.

Inspiratie

Volg ons op Facebook,
Instagram en kom bij de Facebookgroep.
Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen met de Nieuwsbrief

© 2018 - 2022 CarlijnDesign | sitemap | rss