2020-09-15 WOW! - Avondje BIOS

<< Terug naar overzicht

Datum: 15 september 2020

Het is vandaag dinsdag 15 september, tijd voor weer een nieuwe winactie! Laat je reactie achter onder de berichten op Facebook en/of Instagram en maak kans op het schitterende, rode glitter embossingpoeder "Red Glitz".

Gebruikte producten staan onderaan dit bericht.

Over de winactie

Je vindt de voorwaarden en alle informatie over hoe deze actie werkt in het eerste blogbericht. Het gewonnen potje embossingpoeder wordt meegestuurd met je eerstvolgende bestelling. Hieronder het bericht en de gebruikte kleur van vandaag:

Kaart van vandaag

Hoe leuk is dat! Een cadeautje geven in een zelfgemaakte verpakking? Op deze BIOS-kaart is dezelfde spettertechniek gebruikt als gisteren . Door met water te spetteren en daarna embossingpoeder te strooien en te verhitten, creëer je je eigen prachtige achtergrond. Op deze kaart zijn de spetters geëmbost met de vandaag te winnen kleur Red Glitz. 

De vier filmstrips op de voorgrond zijn met het WOW! embossingpoeder Superfine Bright White geëmbost. Dit embossingpoeder is ook gebruikt voor de twee kleine tekstjes op de kaart (een avondje in het donker). Deze tekstjes komen uit de stempelset 'Halloween & Sint Maarten' (die nu 20% is afgeprijsd!). Zo zie je maar dat een stempelset erg veelzijdig kan zijn!

De letters B-I-O-S zijn uit 3 soorten cardstock gestanst met het Outline Alfabet. Het zwarte en witte cardstock was eerst voorbereid met een lijmvel aan de achterkant. Het rode glitterpapier was al zelfklevend (en is ook te koop in de shop, zie product in de lijst hieronder). Door van elke kleur een van de lagen te pakken, is zo het speelse rood-zwart-witte BIOS boven op de filmpstrip ontstaan.

Gebruikte producten

Sorteer op
Sorteer op

Verzendkosten

Nederland: € 4,50
Pakketpost: € 6,99
gratis vanaf € 50,-

België: € 9,99
gratis vanaf € 100,-

Andere landen

Levertijd

Binnen 2-3 werkdagen 
verstuurd met PostNL.
Je krijgt een bevestiging
gestuurd per e-mail.

Inspiratie

Volg ons op Facebook,
Instagram en kom bij de Facebookgroep.
Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen met de Nieuwsbrief

© 2018 - 2022 CarlijnDesign | sitemap | rss