2020-09-14 WOW! - Welkom kleine uk YARA

<< Terug naar overzicht

Datum: 14 september 2020

Het is vandaag maandag 14 september, tijd voor weer een nieuwe winactie! Laat je reactie achter onder de berichten op Facebook en/of Instagram en maak kans op het warme okerkleurige embossingpoeder "Earthtone Honey".

Gebruikte producten staan onderaan dit bericht.

Over de winactie

Je vindt de voorwaarden en alle informatie over hoe deze actie werkt in het eerste blogbericht. Het gewonnen potje embossingpoeder wordt meegestuurd met je eerstvolgende bestelling. Hieronder het bericht en de gebruikte kleur van vandaag:

Kaart van vandaag

Zelfgemaakte post is zoveel specialer dan een gekocht kaartje of appje, en zeker een geboortekaartje vraagt om een persoonlijk kaartje terug. Dit keer kwamen de 'Outline Alfabet' snijmallen weer zeer goed van pas, want de naam van de kleine meid moest centraal staan, net als op het geboortekaartje. Voor de naam zijn de outline letters in het zwart gebruikt, en omdat het originele geboortekaartje erg rustig was, is er wit papier gebruikt voor de opvulling van de letters, zodat de achtergrond niet door de letters heen te zien zou zijn. 

De spikkels op de achtergrond zijn gemaakt met embossingpoeder. Maar niet met een stempel! Met WATER! Jazeker, door wat water op je project te druppelen (met een plantenspuit of een penseel of een waterbrush) en er daarna embossingpoeder over heen te strooien, kun je een prachtige achtergrond creëren! Zonder dat je een grote achtergrond stempel nodig hebt. In dit geval is het proces twee keer herhaald. Eerst voor het Earthtone Honey embossingpoeder en daarna met het Black Puff embossingpoeder. De uiteindelijke spikkels lijken echt perfect op die van het originele geboortekaartje. Zo tof! 


Om het kaartje compleet te maken, is er een klein hartje uitgestanst met het stitch-hartje uit de snijmallen 'Kerstballen'. Dit hartje is in de VersaMark gedoopt en vervolgens geëmbost met het Earthtone Honey embossingpoeder. Op het hartje is de tekst “welkom kleine uk” geplakt. Deze tekst is afkomstig uit de stempelset 'Hoera' en uitgesneden met de snijmallen 'Smalle tekststrips'.

Gebruikte producten

Sorteer op
© 2018 - 2020 CarlijnDesign | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.