2020-09-14 WOW! - Welkom kleine uk YARA

<< Terug naar overzicht

Datum: 14 september 2020

Het is vandaag maandag 14 september, tijd voor weer een nieuwe winactie! Laat je reactie achter onder de berichten op Facebook en/of Instagram en maak kans op het warme okerkleurige embossingpoeder "Earthtone Honey".

Gebruikte producten staan onderaan dit bericht.

Over de winactie

Je vindt de voorwaarden en alle informatie over hoe deze actie werkt in het eerste blogbericht. Het gewonnen potje embossingpoeder wordt meegestuurd met je eerstvolgende bestelling. Hieronder het bericht en de gebruikte kleur van vandaag:

Kaart van vandaag

Zelfgemaakte post is zoveel specialer dan een gekocht kaartje of appje, en zeker een geboortekaartje vraagt om een persoonlijk kaartje terug. Dit keer kwamen de 'Outline Alfabet' snijmallen weer zeer goed van pas, want de naam van de kleine meid moest centraal staan, net als op het geboortekaartje. Voor de naam zijn de outline letters in het zwart gebruikt, en omdat het originele geboortekaartje erg rustig was, is er wit papier gebruikt voor de opvulling van de letters, zodat de achtergrond niet door de letters heen te zien zou zijn. 

De spikkels op de achtergrond zijn gemaakt met embossingpoeder. Maar niet met een stempel! Met WATER! Jazeker, door wat water op je project te druppelen (met een plantenspuit of een penseel of een waterbrush) en er daarna embossingpoeder over heen te strooien, kun je een prachtige achtergrond creëren! Zonder dat je een grote achtergrond stempel nodig hebt. In dit geval is het proces twee keer herhaald. Eerst voor het Earthtone Honey embossingpoeder en daarna met het Black Puff embossingpoeder. De uiteindelijke spikkels lijken echt perfect op die van het originele geboortekaartje. Zo tof! 


Om het kaartje compleet te maken, is er een klein hartje uitgestanst met het stitch-hartje uit de snijmallen 'Kerstballen'. Dit hartje is in de VersaMark gedoopt en vervolgens geëmbost met het Earthtone Honey embossingpoeder. Op het hartje is de tekst “welkom kleine uk” geplakt. Deze tekst is afkomstig uit de stempelset 'Hoera' en uitgesneden met de snijmallen 'Smalle tekststrips'.

Gebruikte producten

Sorteer op
Sorteer op

Verzendkosten

Nederland: € 4,50
Pakketpost: € 6,99
gratis vanaf € 50,-

België: € 9,99
gratis vanaf € 100,-

Andere landen

Levertijd

Binnen 2-3 werkdagen 
verstuurd met PostNL.
Je krijgt een bevestiging
gestuurd per e-mail.

Inspiratie

Volg ons op Facebook,
Instagram en kom bij de Facebookgroep.
Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen met de Nieuwsbrief

© 2018 - 2022 CarlijnDesign | sitemap | rss