2020-09-13 WOW! - Gebroken HART

<< Terug naar overzicht

Datum: 13 september 2020

Het is vandaag zondag 13 september, tijd voor weer een nieuwe winactie! 
Laat je reactie achter onder de berichten op Facebook en/of Instagram en maak kans op het schitterende embossingpoeder "Sugared Almond"
.

Gebruikte producten staan onderaan dit bericht.

 

Over de winactie

Je vindt de voorwaarden en alle informatie over hoe deze actie werkt in het eerste blogbericht. Het gewonnen potje embossingpoeder wordt meegestuurd met je eerstvolgende bestelling. Hieronder het bericht en de gebruikte kleur van vandaag:

Kaart van vandaag

Een gebroken hart. Het overkomt de besten helaas. In dat geval is een reep chocola samen met een lieve kaart natuurlijk erg welkom. 

Het gebroken hart komt uit de 'DL Slimline kaart' snijmallenset en is in tweeën geknipt met een kartelschaar, zodat er een echte breuklijn ontstaat. De ene kant van het hart is geëmbost met WOW! Sugared Almond, de andere kant met WOW! Pacific Wave embossingpoeder. Door een mooie effen achtergrond komen de glitters in deze embossingpoeders extra tot hun recht. De pleisters en pillen komen uit de 'Beterschaap' stempelset en zijn ook grotendeels geëmbost. 

Het woord HART is met het Outline Alfabet uitgesneden uit bijpassend paars cardstock, waarbij de buitenste stitch rand en de binnenste dichte letter zijn gebruikt. De outline letter ligt nog te wachten om gebruikt te worden op een volgend kaartje :-)

De tekst “behhh… ludduvudu…” komt ook uit de stempelset 'Beterschaap/Beterschap' en is gestempeld met 2 kleuren net als het gebroken hart.

Gebruikte producten

Sorteer op
Sorteer op

Verzendkosten

Nederland: € 4,50
Pakketpost: € 6,99
gratis vanaf € 50,-

België: € 9,99
gratis vanaf € 100,-

Andere landen

Levertijd

Binnen 2-3 werkdagen 
verstuurd met PostNL.
Je krijgt een bevestiging
gestuurd per e-mail.

Inspiratie

Volg ons op Facebook,
Instagram en kom bij de Facebookgroep.
Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen met de Nieuwsbrief

© 2018 - 2022 CarlijnDesign | sitemap | rss