2020-09-12 WOW! - Zo blij met jou als ZUS

<< Terug naar overzicht

Datum: 12 september 2020

Het is vandaag zaterdag 12 september, tijd voor weer een nieuwe winactie! Laat je reactie achter onder de berichten op Facebook en/of Instagram en maak kans op het veelzijdige, heerlijke embossingpoeder "Chocolate Caramel Pearl".

Gebruikte producten staan onderaan dit bericht.

Over de winactie

Je vindt de voorwaarden en alle informatie over hoe deze actie werkt in het eerste blogbericht. Het gewonnen potje embossingpoeder wordt meegestuurd met je eerstvolgende bestelling. Hieronder het bericht en de gebruikte kleur van vandaag:

Kaart van vandaag

Voor de verandering eens een simpel kaartje, met weinig poespas! Dat kan natuurlijk ook gewoon met de prachtige producten van CarlijnDesign. Het gaat immers om de boodschap.

Met het 'Outline Alfabet' zijn de letters ZUS twee keer uitgestanst; een keer de buitenste mal van de letter uit zwart papier om een soort mat te creeren en een keer de binnenste mal van de letter uit het gestippelde papier waarvan de outline letter gebruikt is om op de zwarte mat te plakken. Om het plakken makkelijker te maken, is er een lijmvel tegen het stippelpapier aan de achterkant geplakt, zodat de letters al kleefden en geen lijm meer nodig hadden bij het op de zwarte mat plakken. 

Het 'Hartjes' stencil is niet alleen te gebruiken om inkt of inktspray aan te brengen op je ondergrond, maar kan ook gebruikt worden om VersaMark (plakinkt) aan te brengen. In dit geval is het mini inktkussentje van VersaMark gebruikt, zodat er net wat meer controle is waar je de VersaMark aanbrengt. Nadat het stencil is weggehaald is het hart met het WOW! Chocolate Caramel Pearl poeder embossed. Het poeder geeft een andere kleur op wit dan op zwart, wat een leuk speels effect geeft. 

De tekst komt uit de 'Voor de liefste' stempelset en is uitgesneden met een snijmal van de 'Smalle tekststrips'.

Gebruikte producten

Sorteer op
Sorteer op

Verzendkosten

Nederland: € 4,50
Pakketpost: € 6,99
gratis vanaf € 50,-

België: € 9,99
gratis vanaf € 100,-

Andere landen

Levertijd

Binnen 2-3 werkdagen 
verstuurd met PostNL.
Je krijgt een bevestiging
gestuurd per e-mail.

Inspiratie

Volg ons op Facebook,
Instagram en kom bij de Facebookgroep.
Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen met de Nieuwsbrief

© 2018 - 2022 CarlijnDesign | sitemap | rss