2020-09-11 WOW! - OEPS te laat...

<< Terug naar overzicht

Datum: 11 september 2020

Het is vandaag vrijdag 11 september, tijd voor weer een nieuwe winactie! Laat je reactie achter onder de berichten op Facebook en/of Instagram en maak kans op het schitterende zeegroene glitterende embossingpoeder "Aventurine".

Gebruikte producten staan onderaan dit bericht.

Over de winactie

Je vindt de voorwaarden en alle informatie over hoe deze actie werkt in het eerste blogbericht. Het gewonnen potje embossingpoeder wordt meegestuurd met je eerstvolgende bestelling. Hieronder het bericht en de gebruikte kleur van vandaag:

Kaart van vandaag

Het zal vast iedereen wel overkomen: ondanks al onze goede bedoelingen met verjaardagspost sturen, gaat het helaas ook weleens fout. Deze oeps kaart kwam daarom onlangs zeer van pas. Een vrolijke schudkaart doet vast snel vergeten dat het eigenlijk te laat was, niet waar? 

Uit de met een grote achtergrond stempel bestempelde basiskaart zijn de letters OEPS van het Outline Alfabet uitgestanst. Deze snijmallen laten naast een stitch rand op de mat van de letter, ook een stitch achter aan de buitenrand. Dat geeft een extra mooi effect bij kaarten die zoals deze zijn opgebouwd.

De outline letters zijn met het WOW! Aventurine embossingpoeder geëmbost, een supermooie zeegroen/blauwe kleur met glitters. Door alleen de outline letters te gebruiken op het acetate, is er nog veel van de schudkaart inhoud te zien, wel zo leuk.

De slakjes, vanwege de trage kaart, zijn gesneden met de snijmallen 'Nederland Groetjes' en daarna bewerkt met wat inkt om ze een subtiel kleurtje te geven. Het kleinste slakje heeft nog een badje genomen in de Aventurine. 

Het sentiment van deze kaart “te laat… of juist veel te vroeg” is een van de leuke tekstjes uit de set 'Oeps te laat' en past perfect bij de grote OEPS die al op het kaartje staat.

Gebruikte producten

Sorteer op
Sorteer op

Verzendkosten

Nederland: € 4,50
Pakketpost: € 6,99
gratis vanaf € 50,-

België: € 9,99
gratis vanaf € 100,-

Andere landen

Levertijd

Binnen 2-3 werkdagen 
verstuurd met PostNL.
Je krijgt een bevestiging
gestuurd per e-mail.

Inspiratie

Volg ons op Facebook,
Instagram en kom bij de Facebookgroep.
Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen met de Nieuwsbrief

© 2018 - 2022 CarlijnDesign | sitemap | rss