2020-09-10 WOW! - Wij wensen jullie een schitterende kerstBAL

<< Terug naar overzicht

Datum: 10 september 2020

Het is vandaag donderdag 10 september, tijd voor weer een nieuwe winactie! Laat je reactie achter onder de berichten op Facebook en/of Instagram en maak kans op het sprankelende en kleurrijke embossingpoeder "Mermaid Tails".

Gebruikte producten staan onderaan dit bericht.

Over de winactie

Je vindt de voorwaarden en alle informatie over hoe deze actie werkt in het eerste blogbericht. Het gewonnen potje embossingpoeder wordt meegestuurd met je eerstvolgende bestelling. Hieronder het bericht en de gebruikte kleur van vandaag:

Kaart van vandaag

Jullie zullen wel denken, is dit de slimline week! Weer een slimline kaart! Zo zie je maar dat deze maat echt enorm populair is op het moment. En, dat je eindeloos kunt varieren met deze snijmallen voor steeds een ander resultaat! 

Dit keer is er gebruikt gemaakt van de MFT 'Circle shaker pouches', om drie kerstballen te maken binnen de kleinste rechthoek met stitching van de 'DL Slimline kaart' snijmallen. De shaker pouches zijn gevuld met een mengsel van 2 kleuren blauw en 2 kleuren wit sequins (zie onder voor de exacte lijst). Op de achtergrond van de drie shakerpouches vind je de stitched circle uit de snijmallen set Kerstballen, die volledig in de VersaMark inkt is gedoopt en embossed met het prachtige Mermaid Tails embossingpoeder.

Op de shaker pouches zijn de outline letters BAL geplakt, welke uit zelfklevend glitterpapier zijn uitgesneden met de 'Outline Alfabet' snijmallen. De kerstbal is compleet gemaakt met het strikje uit dezelfde Kerstballen set. 

Omdat een grappige kaart altijd beter aankomt, is er gekozen voor een grappige tekst: “wij wensen jullie een schitterende kerst-”, zodat BAL er ook nog aan geplakt kan worden in deze uitspraak. De tekst is samengesteld met de verschillende losse tekstjes uit de stempelset 'Fijne feestdagen'. Zo heb je altijd de gewenste uitspraak bij de hand.

Gebruikte producten

Sorteer op
Sorteer op

Verzendkosten

Nederland: € 4,50
Pakketpost: € 6,99
gratis vanaf € 50,-

België: € 9,99
gratis vanaf € 100,-

Andere landen

Levertijd

Binnen 2-3 werkdagen 
verstuurd met PostNL.
Je krijgt een bevestiging
gestuurd per e-mail.

Inspiratie

Volg ons op Facebook,
Instagram en kom bij de Facebookgroep.
Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen met de Nieuwsbrief

© 2018 - 2022 CarlijnDesign | sitemap | rss