2020-09-09 WOW! - HITTEGOLF jij laat me smelten

<< Terug naar overzicht

Datum: 9 september 2020

Het is vandaag woensdag 9 september, tijd voor weer een nieuwe winactie! Laat je reactie achter onder de berichten op Facebook en/of Instagram en maak kans op het spetterende kleurtje embossingpoeder "Tangerine Dream".

Gebruikte producten staan onderaan dit bericht.

Over de winactie

Je vindt de voorwaarden en alle informatie over hoe deze actie werkt in het eerste blogbericht. Het gewonnen potje embossingpoeder wordt meegestuurd met je eerstvolgende bestelling. Hieronder het bericht en de gebruikte kleur van vandaag:

Kaart van vandaag

Kunnen jullie hem nog herinneren? De afgelopen hittegolf? Met het herfstige weer van de afgelopen tijd zou je hem alweer bijna vergeten zijn. Maar wat was het warm!

Het was zelfs zo warm dat de letters van het 'Outline Alfabet' ervan gingen zweten! Nouja... Eigenlijk zijn die zweetdruppeltjes op de kaart wat korreltjes WOW! Clear Gloss Ultra High embossingpoeder. Een kaartje met een knipoog moet op z’n tijd ook wel kunnen toch ;-)

De heerlijke ijsjes op de achtergrond zijn allemaal voorzien een finishing touch met het WOW! Tangerine Dream embossingpoeder. Door eerst een andere kleur bolletje ijs te stempelen, krijgt het embossingpoeder ook net een ander kleureffect. Zo kun je nog meer variëren met hetzelfde potje embossingpoeder! 

De tekst “jij laat me smelten…” komt uit de stempelset 'Sneeuwpop' en is de perfecte ondertitel voor de afgelopen hittegolf.

Gebruikte producten

Sorteer op
Sorteer op

Verzendkosten

Nederland: € 4,50
Pakketpost: € 6,99
gratis vanaf € 50,-

België: € 9,99
gratis vanaf € 100,-

Andere landen

Levertijd

Binnen 2-3 werkdagen 
verstuurd met PostNL.
Je krijgt een bevestiging
gestuurd per e-mail.

Inspiratie

Volg ons op Facebook,
Instagram en kom bij de Facebookgroep.
Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen met de Nieuwsbrief

© 2018 - 2022 CarlijnDesign | sitemap | rss