2020-09-08 WOW! - Gefeliciteerd met jullie JUBILEUM

<< Terug naar overzicht

Datum: 8 september 2020

Het is vandaag dinsdag 8 september, tijd voor weer een nieuwe winactie! Laat je reactie achter onder de berichten op Facebook en/of Instagram en maak kans op het magische driekleurige embossingpoeder "Black Magic".

Gebruikte producten staan onderaan dit bericht.

Over de winactie

Je vindt de voorwaarden en alle informatie over hoe deze actie werkt in het eerste blogbericht. Het gewonnen potje embossingpoeder wordt meegestuurd met je eerstvolgende bestelling. Hieronder het bericht en de gebruikte kleur van vandaag:

Kaart van vandaag

Gisteren kwam er al een slimline kaart voorbij met de snijmallen DL Slimline kaart. Vandaag weer zo’n prachtig model kaart. En het lijkt wel alsof dit type kaart ook roept om er wat feestelijks van te maken, want het is weer een schudkaart geworden!

Dit keer niet alle lagen, maar alleen de buitenste outline met stitching en die met de geschulpte rand. Uit deze geschulpte mat is de kleinere rechthoek met stitching gesneden, zodat je een soort schilderijlijst overhoudt. Achter deze lijst is een stuk acetate geplakt, met een dunne foamstrip, om er een schudkaart van te maken.

Achter het schudvenster zijn twee hartjes geplakt die geëmbost zijn met het stoere 'Black Magic' embossingpoeder. Dit schud-schilderij is versierd met de letters JUBILEUM die met de Outline Alfabet snijmallen zijn uitgestanst uit zelfklevend Metallic glitterpapier. Door de zelfklevende achterkant is het glitterpapier lekker makkelijk op het acetate aan te brengen.

Het geheel is compleet gemaakt door de tekst “van harte gefeliciteerd met jullie" uit de 'Huwelijk' stempelset op wit papier te stempelen en uit te snijden met de 'Verticale banners' snijmallen. 

 

Gebruikte producten

Sorteer op
Sorteer op

Verzendkosten

Nederland: € 4,50
Pakketpost: € 6,99
gratis vanaf € 50,-

België: € 9,99
gratis vanaf € 100,-

Andere landen

Levertijd

Binnen 2-3 werkdagen 
verstuurd met PostNL.
Je krijgt een bevestiging
gestuurd per e-mail.

Inspiratie

Volg ons op Facebook,
Instagram en kom bij de Facebookgroep.
Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen met de Nieuwsbrief

© 2018 - 2022 CarlijnDesign | sitemap | rss