2020-09-07 WOW! - HALLO lieverd

<< Terug naar overzicht

Datum: 7 september 2020

Het is vandaag maandag 7 september, tijd voor weer een nieuwe winactie! Laat je reactie achter onder de berichten op Facebook en/of Instagram en maak kans op het oogverblindende embossingpoeder "Calypso".

Gebruikte producten staan onderaan dit bericht.

Je vindt alle informatie over hoe deze actie werkt in het eerste blogbericht. Hieronder het bericht en de gebruikte kleur van vandaag:

Kaart van vandaag

Dit keer een kaart die altijd kan, want echte post is immers veel leuker! 

De basis van deze kaart is gemaakt met de 'DL Slimline kaart' snijmallen, een musthave voor je basiscollectie! De snijmallen zijn op zoveel manieren te combineren en je kunt zelfs alle lagen tegelijk gebruiken, zoals op deze kaart gedaan is. De kaart is opgezet in de kleurencombinatie kraft, blauw en wit, waarbij de geschulpte laag uit het prachtige Tonic glitterpapier 'Tropical tide' gesneden is. Vergeet niet dat in de webshop op CarlijnDesign.nl ook hele mooie DL enveloppen te koop zijn, zodat je je slimline kaart ook mooi op kunt sturen naar de ontvanger :-)

Met behulp van het 'Outline Alfabet' is HALLO uitgesneden uit de bovenste slimline laag (de witte laag op de foto). Deze laag is vervolgens op een stuk acetate geplakt die verhoogd is met foamtape, zodat er een schudkaart ontstaat waarbij je achter de letters de glitters voorbij ziet vliegen. De letters zelf zijn met het embossingpoeder 'Calypso' bewerkt door ze in de VersaMark inkt te dopen, te bestrooien met het poeder en te verwarmen (een pincet hierbij is handig zodat je je vingers niet verbrandt). 

Het stencil 'Hartjes' is gebruikt om de lichte geïnkte hartjes op de witte laag aan te brengen. Dat kan door met een sponsje, een dauber, kwast of een brush je inkt van het inktkussen op te pakken en dan over het stencil heen te wrijven. Ook is er een rij hartjes met VersaMark op het papier afgesponst, welke daarna met het WOW! embossingpoeder 'Primary Blue Topaz' geëmbost is, net als het woordje "lieverd" uit de stempelset 'Liefs Lieverd'. 

Gebruikte producten

Sorteer op
Sorteer op

Verzendkosten

Nederland: € 4,50
Pakketpost: € 6,99
gratis vanaf € 50,-

België: € 9,99
gratis vanaf € 100,-

Andere landen

Levertijd

Binnen 2-3 werkdagen 
verstuurd met PostNL.
Je krijgt een bevestiging
gestuurd per e-mail.

Inspiratie

Volg ons op Facebook,
Instagram en kom bij de Facebookgroep.
Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen met de Nieuwsbrief

© 2018 - 2022 CarlijnDesign | sitemap | rss