2020-09-06 WOW! - Graag bezorgen bij de jarige JOB

<< Terug naar overzicht

Datum: 6 september 2020

Het is vandaag zondag 6 september, tijd voor weer een nieuwe winactie! Laat je reactie achter onder de berichten op Facebook en/of Instagram en maak kans op het frisse, zachte maar toch ook felle embossingpoeder "Fluorescent Blue".

Gebruikte producten staan onderaan dit bericht.

Je vindt alle informatie over hoe deze actie werkt in het eerste blogbericht. Hieronder het bericht en de gebruikte kleur van vandaag:

Kaart van vandaag

Het kaartje van vandaag is gemaakt voor een jongetje die Job heet. Deze woordgrap zal hij waarschijnlijk nog wel vaker in zijn leven voorbij zien komen, maar het was een mooie aanleiding voor een kaartje met de 'Outline Alfabet' snijmallen.

Het embossingpoeder 'Fluorescent Blue' zorgt voor een mooie felle reeks aan cadeautjes op de kaart. De strikken op de cadeautjes zijn met zwarte StazOn inkt gestempeld, zodat het zeker weten blijft zitten op het gladde embossingpoeder. Het designpapier van de bovenste laag is aan de achterkant met een lijmvel beplakt voordat de letters JOB eruit zijn gestanst, zodat het terugplakken van de onderdelen van de outline letters daarna een fluitje van een cent was. Stickertje eraf en plakken maar! 

De tekst van de kaart is een combinatie van de twee verschillende stempels “graag bezorgen bij:” en “voor de jarige:” uit de 'Nederland groetjes' stempelset. Door een deel van de stempel met plakband af te plakken voordat je gaat beinkten en daarna het plakband weg te halen voor je gaat stempelen, kun je ook halve delen van een tekst gebruiken, en zo nog meer combineren. In dit geval gecombineerd tot “graag bezorgen bij de jarige”, zodat JOB er mooi achteraan past. De tekst is uitgesneden met de favoriete basissnijmallen voor de kleine tekstjes: de 'Smalle tekststrips' snijmallen. 

Gebruikte producten

Sorteer op
Sorteer op

Verzendkosten

Nederland: € 4,50
Pakketpost: € 6,99
gratis vanaf € 50,-

België: € 9,99
gratis vanaf € 100,-

Andere landen

Levertijd

Binnen 2-3 werkdagen 
verstuurd met PostNL.
Je krijgt een bevestiging
gestuurd per e-mail.

Inspiratie

Volg ons op Facebook,
Instagram en kom bij de Facebookgroep.
Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen met de Nieuwsbrief

© 2018 - 2022 CarlijnDesign | sitemap | rss