2020-09-05 WOW! - HOERA je bent jarig

<< Terug naar overzicht

Datum: 5 september 2020

Het is vandaag zaterdag 5 september, tijd voor weer een nieuwe winactie! Laat je reactie achter onder de berichten op Facebook en/of Instagram en maak kans op het spetterende en coole embossingpoeder "Frozen".

Gebruikte producten staan onderaan dit bericht.

Je vindt alle informatie over hoe deze actie werkt in het eerste blogbericht. Hieronder het bericht en de gebruikte kleur van vandaag:

Kaart van vandaag

Hoera, daar zijn we weer met een feestelijk blogbericht vandaag. Dit keer een heuse shaker card. Een schudkaart dus. Met de mooie glitters maakt het deze kaart tot een extra feestje. Leuk om in deze Corona-tijd zo toch iemand net even iets extra’s op zijn verjaardag te kunnen geven.

De basis van de kaart is opgebouwd door de 'A6 Venster 6 ramen' uit cardstock te snijden en het venster in zijn geheel te voorzien van een laag VersaMark, om het daarna met WOW! Frozen embossingpoeder te embossen. Door er een stuk acetate achter te plakken creeer je het gevoel van echte ramen, en geeft je de mogelijkheid om er een schudkaart van te maken. Door achter de “kozijnen” van de vensters dikke tape te plakken maak je losse schudvensters. Dan leg je je gewenste glitters erin en plak je het op de basiskaart. In dit geval zijn er ook wat uitgestanste ballonnen tussengestopt. 

Met behulp van het 'Outline Alfabet' is HOERA gestanst. Het mooie holografische cardstock is ook verkrijgbaar in de webshop! In dit geval zijn alleen de outline letters gebruikt en rechtstreeks op de acetate ramen geplakt. Met het 5-letterige HOERA bleef er nog een raampje over. Deze werd voorzien van wat cadeautjes om het feestje compleet te maken!

Het sentiment in het midden, “je bent jarig”, komt uit de stempelset Grote Teksten 2 en maakt dit kaartje tot een zeer feestelijk geheel! 

Gebruikte producten

Sorteer op
Sorteer op

Verzendkosten

Nederland: € 4,50
Pakketpost: € 6,99
gratis vanaf € 50,-

België: € 9,99
gratis vanaf € 100,-

Andere landen

Levertijd

Binnen 2-3 werkdagen 
verstuurd met PostNL.
Je krijgt een bevestiging
gestuurd per e-mail.

Inspiratie

Volg ons op Facebook,
Instagram en kom bij de Facebookgroep.
Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen met de Nieuwsbrief

© 2018 - 2022 CarlijnDesign | sitemap | rss