2020-09-04 WOW! - Je hebt een hart van GOUD

<< Terug naar overzicht

Datum: 4 september 2020

Het is vandaag vrijdag 4 september, tijd voor weer een nieuwe winactie! Laat je reactie achter onder de berichten op Facebook en/of Instagram en maak kans op het prachtige gouden/veelkleurige embossingpoeder "Unicorn Magic".

Gebruikte producten staan onderaan dit bericht.

Je vindt alle informatie over hoe deze actie werkt in het eerste blogbericht. Hieronder het bericht en de gebruikte kleur van vandaag:

Kaart van vandaag

Met deze kaart kun je iemand een dikke pluim geven voor de hulp, liefde en/of steun. Want er zijn zoveel meer momenten dan alleen verjaardagen om een kaartje voor te sturen. Net dat kleine beetje extra aandacht doet een mens goed.

Een van de favorieten in de WOW! collectie is toch wel de kleur Unicorn Magic. Dit poeder is goed terug te vinden op dit kaartje: door allemaal verschillende hartjes stempels met VersaMark inkt op wit cardstock te stempelen en daarna te embossen met Unicorn Magic, creëer je je eigen prachtige achtergrond papier. En het leuke van dit poeder: elke keer dat je er naar kijkt heeft het weer net een andere kleur! 

Het speelse schilderij effect van het outline kader met daarin een stitched rechthoek was snel gemaakt door het originele A6 velletje nadat het embossed was uit te stansen met de 'A6 Rechthoeken & Frames'. Door er van tevoren alvast een lijmvel achter te plakken, zorg je dat vooral de outline heel makkelijk weer op te plakken is op de basiskaart. Het woord GOUD is uitgestanst in wit (basisletter) en koraalrood (outline letter) en direct op de achtergrond geplakt.  

De tekst “je hebt een hart van” is een combinatie van de stempels “je” en “hebt een hart van goud” uit de 'Bedankt Schat' stempelset. De tekst is gestempeld op zelfklevend vellum en uitgestanst met de 'Verticale banners' snijmallen. 

Gebruikte producten

Sorteer op
© 2018 - 2020 CarlijnDesign | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.