2020-09-04 WOW! - Je hebt een hart van GOUD

<< Terug naar overzicht

Datum: 4 september 2020

Het is vandaag vrijdag 4 september, tijd voor weer een nieuwe winactie! Laat je reactie achter onder de berichten op Facebook en/of Instagram en maak kans op het prachtige gouden/veelkleurige embossingpoeder "Unicorn Magic".

Gebruikte producten staan onderaan dit bericht.

Je vindt alle informatie over hoe deze actie werkt in het eerste blogbericht. Hieronder het bericht en de gebruikte kleur van vandaag:

Kaart van vandaag

Met deze kaart kun je iemand een dikke pluim geven voor de hulp, liefde en/of steun. Want er zijn zoveel meer momenten dan alleen verjaardagen om een kaartje voor te sturen. Net dat kleine beetje extra aandacht doet een mens goed.

Een van de favorieten in de WOW! collectie is toch wel de kleur Unicorn Magic. Dit poeder is goed terug te vinden op dit kaartje: door allemaal verschillende hartjes stempels met VersaMark inkt op wit cardstock te stempelen en daarna te embossen met Unicorn Magic, creëer je je eigen prachtige achtergrond papier. En het leuke van dit poeder: elke keer dat je er naar kijkt heeft het weer net een andere kleur! 

Het speelse schilderij effect van het outline kader met daarin een stitched rechthoek was snel gemaakt door het originele A6 velletje nadat het embossed was uit te stansen met de 'A6 Rechthoeken & Frames'. Door er van tevoren alvast een lijmvel achter te plakken, zorg je dat vooral de outline heel makkelijk weer op te plakken is op de basiskaart. Het woord GOUD is uitgestanst in wit (basisletter) en koraalrood (outline letter) en direct op de achtergrond geplakt.  

De tekst “je hebt een hart van” is een combinatie van de stempels “je” en “hebt een hart van goud” uit de 'Bedankt Schat' stempelset. De tekst is gestempeld op zelfklevend vellum en uitgestanst met de 'Verticale banners' snijmallen. 

Gebruikte producten

Sorteer op
Sorteer op

Verzendkosten

Nederland: € 4,50
Pakketpost: € 6,99
gratis vanaf € 50,-

België: € 9,99
gratis vanaf € 100,-

Andere landen

Levertijd

Binnen 2-3 werkdagen 
verstuurd met PostNL.
Je krijgt een bevestiging
gestuurd per e-mail.

Inspiratie

Volg ons op Facebook,
Instagram en kom bij de Facebookgroep.
Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen met de Nieuwsbrief

© 2018 - 2022 CarlijnDesign | sitemap | rss