2020-09-03 WOW! - Tijd voor TAART

<< Terug naar overzicht

Datum: 3 september 2020

Het is vandaag donderdag 3 september, tijd voor weer een nieuwe winactie! Laat je reactie achter onder de berichten op Facebook en/of Instagram en maak kans op het felle kleurtje embossingpoeder "Hot Gossip".

Je vindt alle informatie over hoe deze actie werkt in het eerste blogbericht. Hieronder het bericht en de gebruikte kleur van vandaag:

Kaart van vandaag

We beginnen de dag vandaag met een heerlijk calorie-arm taartje. Dit zoete kaartje is ideaal voor een echte zoetekauw die ook van glitters houdt :-)

De letters TAART zijn uitgestanst met het 'Outline alfabet'. Hierbij krijg je 4 lagen tot je beschikking: een outline stitch, een inline stitch, een outline letter en de letter zelf. Er zijn heel veel combinaties mogelijk om deze 4 onderdelen te combineren door ze te gebruiken of weg te laten, in verschillende kleuren, etc. Voor deze kaart gebruiken we alle stansjes tegelijkertijd in elkaar, wat resulteert in een losse buitenrand met stitch, de outline zelf gebruiken we niet en daarbinnen de glitterende letter zelf. Het “gat” van de outline letter zorgt voor een leuk ruimtelijk effect. Deze onderdelen zijn beïnkt met de VersaMark inkt door ze in het inktkussen te duwen (je kunt ook met de VersaMarker pen inkleuren) en daarna met de WOW! Hot Gossip embossingpoeder verhit. De hagelslag op de achtergrond is ook met de gave kleur Hot Gossip gedaan.

Het gouden cupcake prikkertje, die in het cupcakeje op de achtergrond steekt, is gestanst uit zelfklevend glitterpapier. Dit is echt ideaal om kleine friemeldingen of tekstjes/woorden uit te stansen en vast te plakken. De lijm zit er immers al op. Even snijden en plakken maar! De taartstandaard is gestanst uit het mooie satin mirror cardstock in de kleur Smoot Metallic, waar zilver, goud, brons en roze goud in zitten. Daar snijden de stansen perfect doorheen!

Voor de tekst is de stempelset 'Foute verjaardag' gebruikt. Deze set is echt geweldig leuk voor een kaartje met een knipoog, maar ook prima te gebruiken voor een “gewone” tekst. Dat is het voordeel van de losse tekstjes en woordjes, dan kun je je eigen zinnen samenstellen en eindeloos combineren. Zo heb je nog meer plezier van een stempelset. In dit geval is de tekst “Tijd voor” gebruikt, welke is embossed met WOW! Bright White Superfine embossingpoeder op zwart cardstock. Dat geeft net wat extra!

Gebruikte producten

Sorteer op
© 2018 - 2020 CarlijnDesign | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.