2020-09-03 WOW! - Tijd voor TAART

<< Terug naar overzicht

Datum: 3 september 2020

Het is vandaag donderdag 3 september, tijd voor weer een nieuwe winactie! Laat je reactie achter onder de berichten op Facebook en/of Instagram en maak kans op het felle kleurtje embossingpoeder "Hot Gossip".

Je vindt alle informatie over hoe deze actie werkt in het eerste blogbericht. Hieronder het bericht en de gebruikte kleur van vandaag:

Kaart van vandaag

We beginnen de dag vandaag met een heerlijk calorie-arm taartje. Dit zoete kaartje is ideaal voor een echte zoetekauw die ook van glitters houdt :-)

De letters TAART zijn uitgestanst met het 'Outline alfabet'. Hierbij krijg je 4 lagen tot je beschikking: een outline stitch, een inline stitch, een outline letter en de letter zelf. Er zijn heel veel combinaties mogelijk om deze 4 onderdelen te combineren door ze te gebruiken of weg te laten, in verschillende kleuren, etc. Voor deze kaart gebruiken we alle stansjes tegelijkertijd in elkaar, wat resulteert in een losse buitenrand met stitch, de outline zelf gebruiken we niet en daarbinnen de glitterende letter zelf. Het “gat” van de outline letter zorgt voor een leuk ruimtelijk effect. Deze onderdelen zijn beïnkt met de VersaMark inkt door ze in het inktkussen te duwen (je kunt ook met de VersaMarker pen inkleuren) en daarna met de WOW! Hot Gossip embossingpoeder verhit. De hagelslag op de achtergrond is ook met de gave kleur Hot Gossip gedaan.

Het gouden cupcake prikkertje, die in het cupcakeje op de achtergrond steekt, is gestanst uit zelfklevend glitterpapier. Dit is echt ideaal om kleine friemeldingen of tekstjes/woorden uit te stansen en vast te plakken. De lijm zit er immers al op. Even snijden en plakken maar! De taartstandaard is gestanst uit het mooie satin mirror cardstock in de kleur Smoot Metallic, waar zilver, goud, brons en roze goud in zitten. Daar snijden de stansen perfect doorheen!

Voor de tekst is de stempelset 'Foute verjaardag' gebruikt. Deze set is echt geweldig leuk voor een kaartje met een knipoog, maar ook prima te gebruiken voor een “gewone” tekst. Dat is het voordeel van de losse tekstjes en woordjes, dan kun je je eigen zinnen samenstellen en eindeloos combineren. Zo heb je nog meer plezier van een stempelset. In dit geval is de tekst “Tijd voor” gebruikt, welke is embossed met WOW! Bright White Superfine embossingpoeder op zwart cardstock. Dat geeft net wat extra!

Gebruikte producten

Sorteer op
Sorteer op

Verzendkosten

Nederland: € 4,50
Pakketpost: € 6,99
gratis vanaf € 50,-

België: € 9,99
gratis vanaf € 100,-

Andere landen

Levertijd

Binnen 2-3 werkdagen 
verstuurd met PostNL.
Je krijgt een bevestiging
gestuurd per e-mail.

Inspiratie

Volg ons op Facebook,
Instagram en kom bij de Facebookgroep.
Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen met de Nieuwsbrief

© 2018 - 2022 CarlijnDesign | sitemap | rss