2020-09-02 WOW! - Jij geeft mijn leven KLEUR

<< Terug naar overzicht

Datum: 2 september 2020

Het is vandaag woensdag 2 september, tijd voor weer een nieuwe win-actie! Laat je reactie achter onder de berichten op Facebook en/of Instagram en maak kans op het schitterende embossingpoeder "Midnight Dream".

Gebruikte producten staan onderaan  dit bericht.

Je vindt alle informatie over hoe deze actie werkt in het eerste blogbericht. Hieronder het bericht en de gebruikte kleur van vandaag:

Kaart van vandaag

Vandaag showen we een interactieve kaart, een zogeheten Magic-Color-Slider kaart. Deze kaart is speciaal gemaakt om iemand in het zonnetje te zetten. Om het effect van de color-slide te maken gebruik je window sheet (acetate, mica) die je met StazOn inkt bestempelt en een achtergrond waarop hetzelfde is gestempeld, maar dan ingekleurd of met andere effecten. Als de slider dan verplaatst wordt komt deze kleur “magisch” tevoorschijn. In dit geval is die kleur het prachtige embossingpoeder Midnight Dream. Door met masking tape de eenhoorn en regenboog af te plakken, en daarna met de VersaMark mini embossinginktpad overheen te gaan, lag er een mooie “lijm”-laag om het poeder op te pakken en te verhitten. Met de VersaMarker Clear dual tip marker heb ik nog wat kleine details aangestipt om ook poeder op te vangen. 

De letters zijn in de verschillende kleuren van de regenboog uitgesneden, en vormen zo een speels middelpunt van de kaart. De tab van de slider is bestempeld met de Interacties stempels. Hiermee kun je super leuk een extra tekstje aan je kaart toevoegen die de ontvanger helpt om te zien dat er nog meer kan met de kaart dan alleen bekijken. De Hallo herfst stempelset heeft een stel hele leuke tekstjes voor vriendschappen, waar “jij geeft mijn leven kleur” een mooi voorbeeld is. Toepasselijk in de herfst, maar ook bij een mooie regenboog! Dit sentiment is gestempeld en vervolgens uitgesneden met het kleine, maar stiekem erg vaak toepasselijke, labeltje uit de A6 Rechthoeken snijmallen.

Gebruikte materialen

Sorteer op
Sorteer op

Verzendkosten

Nederland: € 4,50
Pakketpost: € 6,99
gratis vanaf € 50,-

België: € 9,99
gratis vanaf € 100,-

Andere landen

Levertijd

Binnen 2-3 werkdagen 
verstuurd met PostNL.
Je krijgt een bevestiging
gestuurd per e-mail.

Inspiratie

Volg ons op Facebook,
Instagram en kom bij de Facebookgroep.
Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen met de Nieuwsbrief

© 2018 - 2022 CarlijnDesign | sitemap | rss