2020-09-02 WOW! - Jij geeft mijn leven KLEUR

<< Terug naar overzicht

Datum: 2 september 2020

Het is vandaag woensdag 2 september, tijd voor weer een nieuwe win-actie! Laat je reactie achter onder de berichten op Facebook en/of Instagram en maak kans op het schitterende embossingpoeder "Midnight Dream".

Gebruikte producten staan onderaan  dit bericht.

Je vindt alle informatie over hoe deze actie werkt in het eerste blogbericht. Hieronder het bericht en de gebruikte kleur van vandaag:

Kaart van vandaag

Vandaag showen we een interactieve kaart, een zogeheten Magic-Color-Slider kaart. Deze kaart is speciaal gemaakt om iemand in het zonnetje te zetten. Om het effect van de color-slide te maken gebruik je window sheet (acetate, mica) die je met StazOn inkt bestempelt en een achtergrond waarop hetzelfde is gestempeld, maar dan ingekleurd of met andere effecten. Als de slider dan verplaatst wordt komt deze kleur “magisch” tevoorschijn. In dit geval is die kleur het prachtige embossingpoeder Midnight Dream. Door met masking tape de eenhoorn en regenboog af te plakken, en daarna met de VersaMark mini embossinginktpad overheen te gaan, lag er een mooie “lijm”-laag om het poeder op te pakken en te verhitten. Met de VersaMarker Clear dual tip marker heb ik nog wat kleine details aangestipt om ook poeder op te vangen. 

De letters zijn in de verschillende kleuren van de regenboog uitgesneden, en vormen zo een speels middelpunt van de kaart. De tab van de slider is bestempeld met de Interacties stempels. Hiermee kun je super leuk een extra tekstje aan je kaart toevoegen die de ontvanger helpt om te zien dat er nog meer kan met de kaart dan alleen bekijken. De Hallo herfst stempelset heeft een stel hele leuke tekstjes voor vriendschappen, waar “jij geeft mijn leven kleur” een mooi voorbeeld is. Toepasselijk in de herfst, maar ook bij een mooie regenboog! Dit sentiment is gestempeld en vervolgens uitgesneden met het kleine, maar stiekem erg vaak toepasselijke, labeltje uit de A6 Rechthoeken snijmallen.

Gebruikte materialen

Sorteer op
© 2018 - 2020 CarlijnDesign | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.