2020-09-01 WOW-maand bij CarlijnDesign

<< Terug naar overzicht

Datum: 1 september 2020

CarlijnDesign bestaat inmiddels twee jaar en steeds meer creatievelingen hebben het merk ontdekt. De eerste reactie van menigeen bij het leren kennen van de stempels en snijmallen van Carlijn is vaak “WOW, wat tof!” en “Wat een goede kwaliteit!”. 

Daarom hebben we september uitgeroepen tot WOW-maand om de WOW-factor van CarlijnDesign eens in het zonnetje te zetten :-)  De kleur van vandaag is "Primary Blue Topaz".

Waarom deze maand? 

Omdat we jullie willen laten zien hoe veelzijdig de producten van CarlijnDesign zijn, maar ook dat de webshop van www.carlijndesign.nl veel meer leuke producten bevat dan alleen van CarlijnDesign. Je kunt hier, naast de producten ontworpen door Carlijn zelf, ook shoppen voor een assortiment aan handige en mooie materialen om jouw kaart een waar feestje te maken. Denk hierbij aan:

  • Kaartkarton voor de kaartbasis, glitterkarton of metallic karton een mooi effect..
  • Allerlei soorten inkt om je stempels op papier, glas of plastic te stempelen. 
  • Embellishments zoals pailletten voor schudkaarten. 
  • Mooie enveloppen in normaal kaartformaat, maar ook de populaire Slimline DL enveloppen in elke kleur van de regenboog. 
  • Leuke sluitstickers om je kaart een nog groter feestje te maken voor de ontvanger. 

Kortom: meer dan genoeg keuze voor als je gaat bestellen!

WOW! embossingpoeders

Een van onze meest favoriete producten zijn de embossingpoeders van WOW! 

Embossingpoeders zijn poeders die je over ‘plakinkt’ strooit en laat smelten door ze te verhitten. Ze krijgen hierdoor een bepaalde glans, glitter of textuur wat project nog meer uitstraling geeft! Je kunt dit gebruiken om je tekst van je kaart af te laten springen, om de achtergrond te versieren, of om accenten op je kaart toe te voegen met net een ander effect. 

Omdat CarlijnDesign een reeks producten heeft die super goed combineren met het gebruik van dit soort embossingpoeders, en het merk van deze poeders WOW! is, was de link snel gelegd voor deze actiemaand! Op de CarlijnDesign Facebookgroep zul je deze maand ook verschillende technieken voorbij zien komen hoe je met embossingpoeders nog leukere creaties kunt maken. En het voordeel: ze zijn er in alle kleuren, dus ook in jouw favoriete kleur!

Gebruikte producten staan onderaan  dit bericht.

Wat houdt de WOW-maand in?

Iedere dag zetten we een product van CarlijnDesign én een kleur WOW! embossingpoeder in de spotlight. Vervolgens kun je meedoen aan een leuke winactie op Instagram en op de Facebookpagina

Wat kun je winnen?

Iedere dag geven we 2 potjes embossingpoeder weg van de kleur die in de spotlight staat die dag! We verloten er 1 op Instagram en 1 op Facebook. Je ontvangt het gewonnen potje bij je eerstvolgende bestelling.

Hoe werkt het?

Door 1x te reageren op de berichten op Instagram en/of Facebook ding je mee naar de dagelijkse prijs. Iedere dag verschijnt er een nieuwe post én wordt een winnaar gekozen van het bericht van de vorige dag. De winnaars worden een dag na de post bekend gemaakt in een update van het bericht waaronder ze gereageerd hebben. De winnaar neemt zelf contact op met CarlijnDesign om de details te krijgen over hoe de prijs in ontvangst te nemen.

Wie mag er meedoen?

Deelname aan deze winactie op Facebook en Instagram is open voor iedereen. Kijk voor alle landen waar CarlijnDesign naar toe verstuurt op bij Verzending

Hoe ontvang ik mijn prijs?

Heb je gewonnen? Gefeliciteerd! Je ontvangt je prijs bij een eerstvolgende bestelling op www.carlijndesign.nl. Carlijn zorgt er voor dat jouw gewonnen kleur embossingpoeder gratis wordt toegevoegd aan je bestelling. Bestellen doe je gewoon op de normale manier. Boven de € 50 betaal je geen verzendkosten binnen Nederland, boven de € 100 geen verzendkosten naar België. Let op: Het gewonnen potje embossingpoeder wordt niet los verzonden!

WIN WIN WIN!

Wil je nog meer winnen? Doe dan mee met de CarlijnDesign Challenge GLITTER in de Facebookgroep, deze loopt t/m 30 september. Dan kun je gelijk je mooie embossingooeders gebruiken! Door mee te doen maak je kans op 20 euro shoptegoed! Je kunt meedoen door 1 foto van je nieuwe creatie, waarin minimaal 2 CarlijnDesign-producten zijn gebruikt, te uploaden in het Challenge album (je moet wel lid zijn van de Facebookgroep). Begin oktober wordt de winnaar bekend gemaakt in de Facebook groep.

Gebruikte producten

Sorteer op
Sorteer op

Verzendkosten

Nederland: € 4,50
Pakketpost: € 6,99
gratis vanaf € 50,-

België: € 9,99
gratis vanaf € 100,-

Andere landen

Levertijd

Binnen 2-3 werkdagen 
verstuurd met PostNL.
Je krijgt een bevestiging
gestuurd per e-mail.

Inspiratie

Volg ons op Facebook,
Instagram en kom bij de Facebookgroep.
Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen met de Nieuwsbrief

© 2018 - 2022 CarlijnDesign | sitemap | rss