2020-09-01 WOW-maand bij CarlijnDesign

<< Terug naar overzicht

Datum: 1 september 2020

CarlijnDesign bestaat inmiddels twee jaar en steeds meer creatievelingen hebben het merk ontdekt. De eerste reactie van menigeen bij het leren kennen van de stempels en snijmallen van Carlijn is vaak “WOW, wat tof!” en “Wat een goede kwaliteit!”. 

Daarom hebben we september uitgeroepen tot WOW-maand om de WOW-factor van CarlijnDesign eens in het zonnetje te zetten :-)  De kleur van vandaag is "Primary Blue Topaz".

Waarom deze maand? 

Omdat we jullie willen laten zien hoe veelzijdig de producten van CarlijnDesign zijn, maar ook dat de webshop van www.carlijndesign.nl veel meer leuke producten bevat dan alleen van CarlijnDesign. Je kunt hier, naast de producten ontworpen door Carlijn zelf, ook shoppen voor een assortiment aan handige en mooie materialen om jouw kaart een waar feestje te maken. Denk hierbij aan:

  • Kaartkarton voor de kaartbasis, glitterkarton of metallic karton een mooi effect..
  • Allerlei soorten inkt om je stempels op papier, glas of plastic te stempelen. 
  • Embellishments zoals pailletten voor schudkaarten. 
  • Mooie enveloppen in normaal kaartformaat, maar ook de populaire Slimline DL enveloppen in elke kleur van de regenboog. 
  • Leuke sluitstickers om je kaart een nog groter feestje te maken voor de ontvanger. 

Kortom: meer dan genoeg keuze voor als je gaat bestellen!

WOW! embossingpoeders

Een van onze meest favoriete producten zijn de embossingpoeders van WOW! 

Embossingpoeders zijn poeders die je over ‘plakinkt’ strooit en laat smelten door ze te verhitten. Ze krijgen hierdoor een bepaalde glans, glitter of textuur wat project nog meer uitstraling geeft! Je kunt dit gebruiken om je tekst van je kaart af te laten springen, om de achtergrond te versieren, of om accenten op je kaart toe te voegen met net een ander effect. 

Omdat CarlijnDesign een reeks producten heeft die super goed combineren met het gebruik van dit soort embossingpoeders, en het merk van deze poeders WOW! is, was de link snel gelegd voor deze actiemaand! Op de CarlijnDesign Facebookgroep zul je deze maand ook verschillende technieken voorbij zien komen hoe je met embossingpoeders nog leukere creaties kunt maken. En het voordeel: ze zijn er in alle kleuren, dus ook in jouw favoriete kleur!

Gebruikte producten staan onderaan  dit bericht.

Wat houdt de WOW-maand in?

Iedere dag zetten we een product van CarlijnDesign én een kleur WOW! embossingpoeder in de spotlight. Vervolgens kun je meedoen aan een leuke winactie op Instagram en op de Facebookpagina

Wat kun je winnen?

Iedere dag geven we 2 potjes embossingpoeder weg van de kleur die in de spotlight staat die dag! We verloten er 1 op Instagram en 1 op Facebook. Je ontvangt het gewonnen potje bij je eerstvolgende bestelling.

Hoe werkt het?

Door 1x te reageren op de berichten op Instagram en/of Facebook ding je mee naar de dagelijkse prijs. Iedere dag verschijnt er een nieuwe post én wordt een winnaar gekozen van het bericht van de vorige dag. De winnaars worden een dag na de post bekend gemaakt in een update van het bericht waaronder ze gereageerd hebben. De winnaar neemt zelf contact op met CarlijnDesign om de details te krijgen over hoe de prijs in ontvangst te nemen.

Wie mag er meedoen?

Deelname aan deze winactie op Facebook en Instagram is open voor iedereen. Kijk voor alle landen waar CarlijnDesign naar toe verstuurt op bij Verzending

Hoe ontvang ik mijn prijs?

Heb je gewonnen? Gefeliciteerd! Je ontvangt je prijs bij een eerstvolgende bestelling op www.carlijndesign.nl. Carlijn zorgt er voor dat jouw gewonnen kleur embossingpoeder gratis wordt toegevoegd aan je bestelling. Bestellen doe je gewoon op de normale manier. Boven de € 50 betaal je geen verzendkosten binnen Nederland, boven de € 100 geen verzendkosten naar België. Let op: Het gewonnen potje embossingpoeder wordt niet los verzonden!

WIN WIN WIN!

Wil je nog meer winnen? Doe dan mee met de CarlijnDesign Challenge GLITTER in de Facebookgroep, deze loopt t/m 30 september. Dan kun je gelijk je mooie embossingooeders gebruiken! Door mee te doen maak je kans op 20 euro shoptegoed! Je kunt meedoen door 1 foto van je nieuwe creatie, waarin minimaal 2 CarlijnDesign-producten zijn gebruikt, te uploaden in het Challenge album (je moet wel lid zijn van de Facebookgroep). Begin oktober wordt de winnaar bekend gemaakt in de Facebook groep.

Gebruikte producten

Sorteer op
© 2018 - 2020 CarlijnDesign | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.