Retourbeleid

Ben je toch niet tevreden met je aankoop? Dan mag je binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling aangeven dat je alles of een gedeelte retour wilt sturen. Ik stel het wel op prijs als je aangeeft wat de reden is.

Voorwaarde

De enige voorwaarde is dat de gekochte producten ongebruikt, ongeopend in originele verpakking worden teruggestuurd. 

Retour kosten

Retourzending is op eigen kosten: € 4,50 voor een brievenbuspakketje en € 6,95 voor pakketpost. Deze kosten moet je betalen voordat je het verzendlabel kunt uitprinten.

Retour aanvragen

Het aanvragen van een retour kan door een e-mail te sturen naar info@carlijndesign.nl, onder vermelding van het ordernummer en jouw gegevens. Je ontvangt van mij dan een mailtje met een link om een verzendlabel te maken. Dat plak je over het oorspronkelijke label van het ontvangen pakketje. Lever daarna het pakket in bij PostNL en bewaar het verzendbewijs goed! 

Terugbetaling

Als het pakket niet bij mij aankomt, kwijtraakt, of producten zijn gebruikt, dan kan ik geen terugstorting doen. Retourzendingen op eigen initiatief en/of zonder het gebruik van het verzendlabel met track & trace code worden niet geaccepteerd.

Als de retourzending volgens de bovengenoemde voorwaarde in goede orde door mij wordt ontvangen, dan ontvang je binnen 2-3 werkdagen het gehele bedrag van je bestelling op je rekening of creditcard (afhankelijk van de door jou gekozen betaalwijze van de bestelling).

Verzendkosten

Nederland: € 4,50
Pakketpost: € 6,99
gratis vanaf € 50,-

België: € 9,99
gratis vanaf € 100,-

Andere landen

Levertijd

Binnen 2-3 werkdagen 
verstuurd met PostNL.
Je krijgt een bevestiging
gestuurd per e-mail.

Inspiratie

Volg ons op Facebook,
Instagram en kom bij de Facebookgroep.
Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen met de Nieuwsbrief

© 2018 - 2022 CarlijnDesign | sitemap | rss