Over

CarlijnDesign is een nieuw hobbymerk in Nederland en België met een eigen lijn hobbyproducten met veelzijdige, Nederlandse teksten en een beetje humor. Allemaal met hip design en uitstekende kwaliteit!

Historie

CarlijnDesign is opgericht op 1 oktober 2018 en wordt gerund door Carlijn Cornet-Hoefnagels ('84). 

Ik ben sinds 2009 actief in de wereld van kaarten maken, scrapbooking, planning en journaling. Kaarten maken doe ik nog steeds het liefste. Het blijft leuk om familie en (pen)vrienden te verrassen met zelfgemaakte post in een volledig versierde envelop :-)

De trends en leuke merken kwamen destijds -maar ook nu nog steeds- uit Amerika en ik miste al jaren écht leuke Nederlandse stempels met een goede kwaliteit. Na jaaaren rondlopen met het idee en de drukproeven, heb ik de stoute schoenen eindelijk aangetrokken en CarlijnDesign opgericht. Ik run de webshop sinds 2021 fulltime. Het assortiment begint al flink te groeien, maar ik blijf uitbreiden nieuwe Nederlandse hobbyproducten .

Deel je creaties

Naast de voorbeelden die ik en mijn PromoTeam maken, ben ik natuurlijk ook heel nieuwsgierig naar wat jij voor leuks maakt met mijn producten! Plaats dus gerust jouw creaties in de gezellige Facebookgroep of op Instagram met #CarlijnDesign. Kijk bij Inspiratie voor alle kanalen om te volgen om inspiratie krijgen.

Vragen?

Heb je zelf nog vragen, suggesties of ideeën? Je mag me altijd een mailtje sturen, dat vind ik leuk! :-)

Creatieve groetjes,
Carlijn

Verzendkosten

Nederland: € 4,50
Pakketpost: € 6,99
gratis vanaf € 50,-

België: € 9,99
gratis vanaf € 100,-

Andere landen

Levertijd

Bestellingen worden op maandag, woensdag en vrijdag verstuurd met PostNL. Je krijgt een bevestiging per e-mail.

Inspiratie

Volg ons op Facebook en word lid van de gezellige FacebookgroepBlijf op de hoogte met de nieuwsbrief

© 2018 - 2021 CarlijnDesign | sitemap | rss