Over

CarlijnDesign is een nieuw hobbymerk in Nederland en België met een eigen lijn hobbyproducten met veelzijdige, Nederlandse teksten en een beetje humor. Allemaal met hip design en uitstekende kwaliteit!

Historie

CarlijnDesign is opgericht op 1 oktober 2018 en wordt gerund door Carlijn Cornet-Hoefnagels ('84). De trends en leuke merken kwamen destijds -maar ook nu nog steeds- uit Amerika en ik miste al jaren écht leuke Nederlandse stempels met een goede kwaliteit en scherpe afdrukken. Dus heb ik de stoute schoenen aangetrokken en helemaal zelf een eigen merk opgericht. Het assortiment begint al flink uit te dijen, maar ik blijf uitbreiden nieuwe Nederlandse hobbyproducten. En er staan wat leuke nieuwe producten op de planning... :-) 

Ik ben sinds 2009 actief in de wereld van kaarten maken, scrapbooking, planning en journaling. Kaarten maken doe ik nog steeds het liefste, al heb ik daar met fulltime werken en kleine kindjes eigenlijk geen tijd meer voor... Maar het blijft leuk om familie en (pen)vrienden te verrassen met zelfgemaakte post in een volledig versierde envelop :-)

Verder heb ik ooit Biologie gestudeerd in Leiden en daarna nog een HBO Management opleiding ernaast gedaan. Na jaren werken in de IT als o.a. applicatiebeheerder heb ik de overstap gemaakt naar het professionaliseren van mijn hobby. Helaas is wel mijn hobby(tijd) daardoor verloren gegaan ;-) Er moet ook wat tijd naar mijn man Raymond en 2 kleine zoontjes. Verder heb ik een groot hart voor dieren en hou ik van gamen!

Deel je creaties

Naast de voorbeelden die ik en mijn PromoTeam maken, ben ik natuurlijk ook heel nieuwsgierig naar wat jij voor leuks maakt met mijn producten! Plaats dus gerust jouw creaties in de gezellige Facebookgroep of op Instagram met #CarlijnDesign. Kijk bij Inspiratie voor alle kanalen om te volgen om inspiratie krijgen.

Vragen?

Heb je zelf nog vragen, suggesties of ideeën? Je mag me altijd een mailtje sturen, dat vind ik leuk! :-)

Creatieve groetjes,
Carlijn

Verzendkosten

Nederland: € 4,99
Pakketpost: € 7,99
gratis vanaf € 60,-

België: € 9,99
gratis vanaf € 120,-

Andere landen

Levertijd

Binnen 2-3 werkdagen 
verstuurd met PostNL.
Je krijgt een bevestiging
gestuurd per e-mail.

Inspiratie

Volg ons op Facebook,
Instagram en kom bij de Facebookgroep.
Blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen met de Nieuwsbrief

© 2018 - 2022 CarlijnDesign | sitemap | rss